Ponuda hotela Regent Porto Montenegro u Daily Telegraphu

“Dizajniran tako da reflektuje vjekovima staru povezanost regiona sa Venecijom, hotel je elegantan, aristokratski i prefinjen. Dođite ovdje kako bi ste objedovali napolju, uživali u spa trenucima i besprekornoj usluzi”
2 komentar(a)
Hotel Regent, Foto: Siniša Luković
Hotel Regent, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 04.03.2016. 13:22h

Najluksuzniji hotel u Boki, tivatski “Regent Porto Montenegro” našao se na stranicama on-line izdanja prestižnih britanskih dnevnih novina “The Daily Telegraph”.

U članku koji potpisuje Džejn Foster, novinarka i ekspert za putovanja, sadržani su svi detalji ponude hotela “Regent Porto Montenegro” - od lokacije i povezanosti sa obližnjim aerodromima do detaljne liste usluga koje hotel pruža.

“Dizajniran tako da reflektuje vjekovima staru povezanost regiona sa Venecijom, hotel je elegantan, aristokratski i prefinjen. Dođite ovdje kako bi ste objedovali napolju, uživali u spa trenucima i besprekornoj usluzi”- stoji između ostalog u tekstu.

On-line izdanje “The Daily Telegrapha” postoji od 1994. godine i jedno je od najstarijih on-line izdanja dnevnih novina u Britaniji, a može se pohvaliti sa preko 12 miliona korisnika mjesečno.

“Naći se na stranicama ovog prestižnog izdanja izvanredna je promotivna prilika kako za turističku ponudu hotela “Regent Porto Montenegro” tako i za crnogorsku turističku ponudu uopšte.”- kazala je portparolka “Regenta” Elena Ljiljanić

Bonus video: