U CG počela promocija svjetskog brenda: Ponuda Grundfos pumpi

Danas je Grundfos najveći svjetski proizvođač cirkulacionih pumpi i pokriva 50% svjetskog tržišta ovim pumpama
660 pregleda 0 komentar(a)
Grundfos
Grundfos
Ažurirano: 04.03.2016. 08:09h

Grundfos je globalni lider u naprednim rješenjima za pumpe i predvodnik trenda u tehnologiji vodosnabdijevanja. Godišnja proizvodnja više od 16 miliona pumpnih jedinica čini Grundfos jednom od vodećih svjetskih proizvođača pumpi.

Glavni proizvodi su cirkulacione pumpe za industriju, vodosnadbijevanje, otpadne vode i dozirne pumpe.

Danas je Grundfos najveći svjetski proizvođač cirkulacionih pumpi i pokriva 50% svjetskog tržišta ovim pumpama.

Grundfos Srbija uz saradnju sa svojim ovlašćenim distributerima i servisnim partnerima tokom godine organizuje mnogobrojne kampanje i marketinške aktivnosti.

Trenutno u Crnoj Gori Grundfos Srbija uz saradnju sa ovlašćenim distributerom kompanijom ENTEXT i ovlašćenim servisnim partnerom kompanijom SJEVER MONT, organizuje veliku akciju PUMPS ON TOUR koja u okviru specijalne prolećne ponude promoviše proizvode za vodosnabdijevanje domaćinstava, kao što su SQ, MQ, JP, CMBE Booster, PM regulatore pritiska, Unilift KP/AP/CC, JP Basic PT, PF Basic, UPA i SOLOLIFT2.

Turneja je započeta 3. marta 2016. u Podgorici u okviru prostorija kompanije ENTEXT, u trajanju od dva dana i potom će krenuti put primorja kroz gradove Ulcinj, Bar, Budva, Tivat, Bjela sve do Herceg Novog gdje se 21. marta 2016. završava turneja.

Sjever Mont je ovlaćeni servis i diler Grundfos proizvoda na teritoriji Crne Gore.

Posjeduje potrebne alate, obučeno osoblje, sertifikate i licence za ovu vrstu posla što je kupcima u Crnoj Gori omogućilo kvalitetno zatvorenu konstrukciju kako prodaje tako i servisiranja.

Na zahtjev korisnika izlazi se i na lice mjesta, vrši defektaža i daje najbolje moguće rješenje u svakom konkretnom slučaju.

Bonus video: