UNIQA NAGRADNA IGRA DO KRAJA MARTA

Uz kupljenu polisu osiguranja kuće ili stana online, možete osvojiti i Huawei P20Lite

Poklonite sebi i svojoj porodici miran san, osigurajte svoju kuću ili stan
1632 pregleda 0 komentar(a)
Misli UNIQA, Foto: UNIQA
Misli UNIQA, Foto: UNIQA
Ažurirano: 11.02.2019. 09:45h

Nakon novogodišnje nagradne igre, koja je trajala od 21.decembra do 18.januara, UNIQA osiguranje nastavlja da nagrađuje svoje online klijente.

Do kraja marta, UNIQA će svake nedjelje uz polisu kuće ili stana srećnim klijentima pokloniti i mobilni teleforn Huawei P20 Lite.

Izvlačenje srećnih dobitnika je ponedjeljka u 12h, a za izvlačenje dobitnika će se koristiti aplikacija https://www.random.org. Imena dobitnika će biti objavljeni na zvaničnom UNIQA website-u gdje se mogu preuzeti Pravila nagradne igre.

UNIQA osiguranje je prva i za sada jedina osiguravajuća kuća u Crnoj Gori koja omogućava klijentima da osiguranje kuće ili stana kupe online, sa bilo kojeg mobilnog uređaja, bez odlaska u poslovnicu.

Za izračunavanje cijene polise potrebno je svega par klikova: izabrati predmet osiguranja (kuća ili stan) i unijeti kvadraturu. Klijentima su na raspolaganju dva paketa (Komfort i Ekskluziv) sa različitim pokrićima osiguranja (od požarnih rizika, krađe, poplave ili drugih vremenskih nepodoga, odgovornosti prema trećim licima) uz popust od 10%, a moguće je osigurati nastanjene kuće odnosno stanove kvadrature do 130m2. Prilikom plaćanja potrebno je unijeti podatke sa platne kartice, nakon čega polisa stiže na vašu mail adresu.

Poklonite sebi i svojoj porodici miran san, osigurajte svoju kuću ili stan ONLINE: https://www.uniqa.me/online-kupovina/osiguranje-domacinstva

UNIQA osiguranju u Crnoj Gori: UNIQA kroz dvije kompanije u Crnoj Gori, 12 poslovnica i uz podršku više od 130 zaposlenih pruža usluge za oko 50.000 klijenata. UNIQA je počela sa aktivnostima na crnogorskom tržištu po prvi put u februaru 2008. nakon preuzimanja Zepter osiguranja. UNIQA životno osiguranje je počelo sa radom u februaru 2008, a UNIQA neživotno osiguranje u junu 2008. O UNIQA osiguravajućoj grupaciji: UNIQA Grupa je jedna od vodećih osiguravajućih grupa na svom matičnom tržištu Austriji kao i u Srednjoj i Istočnoj Evropi. 22.000 zaposlenih i saradnika opslužuje više od 10 miliona klijenata u 19 tržišta sa ukupno 19,5 miliona ugovora o osiguranju.

Preporučujemo za Vas