Cilj radionice u Londonu pregovaranje o kupovini usluga

Učesnike radionice je ispred Ambasade Crne Gore u Ujedinjenom Kraljevstvu pozdravio ambasador Borislav Banović, dok su predstavnici NTOCG i turističke organizacije Opštine Budva prisutne upoznali sa turističkom ponudom Crne Gore i Budve
0 komentar(a)
London, Foto: NTOCG
London, Foto: NTOCG
Ažurirano: 01.03.2016. 16:03h

Cilj poslovne radionice, koju je danas u Londonu organizovala Nacionalna turistička organizacija Crne Gore (NTOCG), između crnogorskih i partnera iz Ujedinjenog Kraljevstva je uspostavljanje kontakata i pregovaranje o kupovini usluga i paket aranžmana.

Kako je saopšteno iz NTOCG, radionica je organizovana kao cjelodnevni događaj sa unaprijed dogovorenim sastancima.

„Osnovni cilj organizacije radionice bio je uspostavljanje kontakata sa partnerima i pregovaranje o kupovini usluga i paket aranžmana“, navodi se u saopštenju.

Učesnike radionice je ispred Ambasade Crne Gore u Ujedinjenom Kraljevstvu pozdravio ambasador Borislav Banović, dok su predstavnici NTOCG i turističke organizacije Opštine Budva prisutne upoznali sa turističkom ponudom Crne Gore i Budve.

„Tokom radionice održano je preko 50 sastanaka sa predstavnicima britanskh turoperatora među kojima su bili Authentic Villa Holidays, Wild Frontiers, Balkan Holidays, Solos Holidays, Classic Collection, Regent Holidays, Titan Travel, Ramblers Holidays, Virgin Holidays, Aberkrombie Kent & Kent, Intrepid travel, Innerplace, Story Events, Group 7 Events, Osborn and Ebel i Trail Finders“, precizira se u saopštenju.

Ispred turističke privrede Crne Gore na radionici su bili prisutni predstavnici turističkih agencija - Luminalis DMC, East West Voyage, 3E Travel, Apolotours, Montenegro Adventures DMC, Montenegro+Epic Adventure Sports Co., Talas Montenegro DMC, Globus Tours, Marco Polo, Montenegro Tourist Service i kompanija Beppler & Jacobson Montenegro.

“Organizacija ovakvih radionica se pokazala kao veoma uspješan model za uspostavljanje kontakata sa zainteresovanim turoperatrima sa emitivnih tržišta, naročito imajući u vidu da se namjenski organizuju za Crnu Goru i u skladu sa njenom turističkom ponudom“, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: