Glavna nagrada automobil Citroen C4 Cactu

"Na svakih pet transakcija šansa za dobijanje nagrade se povećava,” navodi se u saopštenju banke
171 pregleda 0 komentar(a)
Societe Generale, Foto: Societe Generale banka Montenegro
Societe Generale, Foto: Societe Generale banka Montenegro
Ažurirano: 29.02.2016. 11:05h

Societe Generale banka je za svoje klijente pokrenula nagradnu igru “Visa karticom plati da se isplati”, a glavna nagrada je automobil Citroen C4 Cactus. Nagradna igra počinje 1. marta i traje do 30. aprila.

“Sve što je potrebno je da korisnici Visa kartica Societe Generale banke Montenegro, izuzev VISA Business kartice, obave najmanje pet transakcija na POS terminalima ili internetu, tokom dva mjeseca trajanja ove igre. Na svakih pet transakcija šansa za dobijanje nagrade se povećava,” navodi se u saopštenju banke. Napominje se da u nagradnoj igri ne učestvuju zaposleni Banke.

“Korisnici beskontaktnih VISA payWave kartica, nove ponude Banke, ulaze u igru samim posjedovanjem kartice. Riječ je o jednostavnom i brzom načinu plaćanja, bez potrebe za unošenjem PIN-a, za iznose ispod 15 eura. Dovoljno je primaći karticu blizu POS terminala koji podržava beskontaktno plaćanje i transakcija je završena u roku od nekoliko sekundi. U nagradnoj igri, za korisnike beskontaktnih VISA payWave kartica šansa se, takođe, povećava na svakih pet transakcija”.

Izvlačenje dobitnika nagrade biće u okviru jutarnjeg programa RTCG „Dobro jutro Crna Goro“ 6. maja u terminu od 6.30 do 10.15 h.

Bonus video: