Još jedan oglas za prodaju hotela "Durmitor"

Prodaja se vrši putem javnog nadmetanja zakazanog za 25. mart u Privrednom sudu, a posljedni dan za dostavljanje ponuda je 24. mart. Ponude se moraju dostaviti u zatvorenim kovertama
188 pregleda 4 komentar(a)
Žabljak, hotel Durmitor, Foto: Obrad Pješivac
Žabljak, hotel Durmitor, Foto: Obrad Pješivac
Ažurirano: 24.02.2016. 12:49h

Stečajna upravnica u Ski centru "Durmitor" iz Žabljaka Snežana Jović je putem oglasa izdala obavještenje o namjeri prodaje, u svojstvu stečajnog dužnika imovine preduzeća.

Iako se ne navode nazivi već po katastarskoj terminologiji, po etažima i pojedinačno, po prvi put u ovoj formi oglašava se prodaja hotela "Durmitor" sa bungalovima i pripadajućih oko 10.000 kvadrata zemljišta po početnoj cijeni od 1.430.532 eura.

Aktuelna stečajna upravnica po prvi put oglašava prodaju nekadašnjeg hotelijerskog brenda i crnogorskog pionira u turizmu.

Prije njenog imenovanja, od sredine februara 2013. do sredine prošle godine prodaja ovog hotela oglašavana je 15 puta ali bezuspješno. Na prvom pozivu po početnoj cijeni od 6,5 milona eura, a na poslednjem, koji je odmah po objavljivanju poništen, po početnoj cijeni od 1,6 milona eura.

Takođe bez objavljivanja naziva objekata, ovim obavještenjem nudi se prodaja autoservisa površine 568 kvadrata po početnoj cijeni od 149.000 eura. I ovaj objekat je ranije desetak puta nuđen na prodaju.

Stečajna upravnica obavještenjem je oglasila i prodaju poslovnog prostora u prizemlju stambene zgrade u blizini autobuske stanice po cijeni od 45.178 eura.

U obavještenju se navodi da se prodaja vrši putem javnog nadmetanja zakazanog za 25. mart u Privrednom sudu, a posljedni dan za dostavljanje ponuda je 24. mart ove godine.

Ponude se moraju dostaviti u zatvorenim kovertama, navodi se u obavještenju.

Bonus video: