Javna rasprava traje do 22. aprila

Od javne rasprave se očekuje da podstakne stručnjake i širu javnost da se uključe u proces rasprave i daju konkretne predloge, mišljenja i komentare na Nacrt nacionalne strategije održivog razvoja do 2030", naveli su iz Ministarstva
65 pregleda 0 komentar(a)
Vlada Crne Gore, Foto: Gov.me
Vlada Crne Gore, Foto: Gov.me
Ažurirano: 23.02.2016. 10:36h

Javna rasprava o Nacrtu nacionalne strategije održivog razvoja do 2030. godine trajaće do 22. aprila, saopšteno je iz Ministarstva održivog razvoja i turizma.

Cilj javne rasprave je da se na organizovan, strukturiran i prijemčiv način stručna i laička javnost upozna sa Nacrtom nacionalne strategije održivog razvoja do 2030. godine.

"Od javne rasprave se očekuje da podstakne stručnjake i širu javnost da se uključe u proces rasprave i daju konkretne predloge, mišljenja i komentare na Nacrt nacionalne strategije održivog razvoja do 2030", naveli su iz Ministarstva.

U toku javne rasprave biće organizovana prezentacija za članove skupštinskog Odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje, kao i okrugli stolovi u Kotoru, Beranama, Podgorici i za predstavnike privrede i akademije.

Kako bi se obezbijedili optimalni uslovi za uvid zainteresovanih i davanje eventualnih sugestija i primjedbi, Nacrt nacionalne strategije održivog razvoja do 2030. godine biće dostupan javnosti tokom cijelog trajanja javne rasprave u Ministarstvu održivog razvoja i turizma.

Nacrt nacionalne strategije održivog razvoja će biti dostupan i na sajtu Ministarstva, www.mrt.gov.me i e-uprave, a primjedbe i sugestije mogu se slati e-mailom javna.rasprava@mrt.gov.me ili direktno dostaviti na arhivu Ministarstva.

Bonus video: