MOŽDA JE PRAVO VRIJEME SADA?

Izvučen drugi dobitnik UNIQA nagradne igre

Poklonite sebi i svojoj porodici miran san, osigurajte svoju kuću ili stan
1419 pregleda 0 komentar(a)
UNIQA, Foto: UNIQA, UNIQA
UNIQA, Foto: UNIQA, UNIQA

U toku je UNIQA nagradna igra u kojoj učešće mogu uzeti svi koji osiguraju svoju kuću ili stan online, preko UNIQA webshop-a do 18. januara 2019.

Nakon što je 28.decembra izvučen dobitnik prve nagrade – Mladen Savić (broj polise 74-111123604) danas je u prostorijama UNIQA osiguranja preko Random.org aplikacije izvučen drugi dobitnik nagradne igre - Krvavac Batrić, broj polise 74-111123698.

Do kraja nagradne igre, UNIQA će svojim online klijentima pokloniti još 2 mobilna telefona (Huawei P20 Lite). Izvlačenje nagrada je svakog petka u 12h.

UNIQA osiguranje je prva i za sada jedina osiguravajuća kompanija u Crnoj Gori koja omogućava klijentima da osiguranje kuće ili stana kupe online, sa bilo kojeg mobilnog uređaja, bez odlaska u poslovnicu.

Za izračunavanje cijene polise potrebno je svega par klikova: izabrati predmet osiguranja (kuća ili stan) i unijeti kvadraturu. Klijentima su na raspolaganju dva paketa (Komfort i Ekskluziv) sa različitim pokrićima osiguranja, a moguće je osigurati nastanjene kuće odnosno stanove kvadrature do 130m2. Prilikom plaćanja potrebno je unijeti podatke sa platne kartice, nakon čega polisa stiže na vašu mail adresu.

Odluku o osiguranju od eventualnih nepredviđenih događaja (od požarnih rizika, krađe, poplave ili drugih vremenskih nepodoga, odgovornosti prema trećim licima) koji mogu da unište vaš dugogodišnji trud i ulaganje u kuću ili stan, važno je donijeti na vrijeme.

Možda je pravo vrijeme sada? Poklonite sebi i svojoj porodici miran san, osigurajte svoju kuću ili stan ONLINE: https://www.uniqa.me/online-kupovina/osiguranje-domacinstva

Preporučujemo za Vas