TO Budva na Sajmu turizma u Beogradu

Turistička organizacija predstaviće danas na sajmu turizma, veliki ljetnji festival Sea dance koji se treći put održva u zaleđu plaže Jaz
63 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 20.02.2016. 14:46h

Jedan od najvećih promotivnih nastupa na srbijanskom tržištu, organizovala je Turistička organizacije Budve na beogradskom međunarodnom sajmu turizma, predstavljajući kompletnu ponudu metropole turizma, na ovom, za Crnu Goru izuztno atraktivnom tržištu.

Turistička organizacija opštine Budva samostalno se predstavlja na međunarodnom sajmu turizma koji se od 22. februara održava u Beogradu.

“Tržište Srbije predstavlja izuzetno značajno tržište za nas pa nastojimo da kroz sastanke, promotivni materijal i jedinstven nastup na sajmu, u što boljem svijetlu predstavimo turističku ponudu Budve sa akcentom na novine u turističkoj ponudi”, navela je portparol TO Budve Darja Marović.

Ona ja kazala da su tokom prva dva sajamska dana upriličena raznovrsna pomotivna kampanja, koja je izazvala veliku pažnju tamošnjih medija.

“Tokom prvog sajamskog dana, Svetozar Cvetkovic, glumac i urednik programa 30. jubilarnog Festivala "Grad teatar", Blažo Radoman, direktor JU "Grad teatar ", Vida Ognjenović, rediteljka i spisateljica i Danilo Marunović, mladi crnogorski reditelj predstavili su koncepciju ovogodišnjeg Festivala koji će predstavom "Antigona" u režiji Lenke Udovički otvoriti pozorište "Ulysses" sa Briona”, podsjetila je Marović.

Ona je dodala da je tokom drugog dana sajma turizma, Turistička organizacije Budve promovisala 14. Međunarodni budvanski Karneval.

“Karneval ove godine počinje 6. maja i trajaće tri dana. Nakon završetka glavne karnevalske povorke, kao zvijzda večeri biće poznata sprska pop pjevačica Jelena Tomašević, koja je ujedno bila i gost na štandu naše TO, i družila se sa brojnim posjetiocima”, navela je Marović.

Veliku pažnju medija, pored prisustva značajnih gostiju iz svijeta turizma, kulture i zabave, kako je kazala Marović, privukla je i nagradna igra "Točak srece ", gdje su kao sponzori brojnih nagrada, pored Turističke organizacije opštine Budva, učestvovali i brojni budvanski privrednici i hotelijeri.

Turistička organizacija predstaviće danas na sajmu turizma, veliki ljetnji festival Sea dance koji se treći put održva u zaleđu plaže Jaz.

Inače, postignutim promotivnim uspjehom na beogradskom sajmu zadovoljna je budvanska turistička privreda, hoteli "Avala", "Splendid" i HG "Budvanska rivijera". Iz HG "Budvanska rivijera" kažu da sajamski popust koji daju za vreme sajma daje rezultate, pa već sada imaju određen broj potvrđenih rezervacija.

Sve vrijeme trajanja sajma, pored Jelene Rađenović, direktorke TO Budve, opštinu Budva i njene turističke potencijale prezentuje i Srđa Popovic, predsjednik Opštine Budva.

Galerija

Bonus video: