Najljuksuzniji bokeljski hotel nastupa na međunarodnoj konferenciji u Hrvatskoj

vogodišnji Adria Hotel Forum se između ostalog bavi analizom sadašnjeg stanja u turizmu, ali donosi i neke zanimljive naslove panel diskusija koji se odnose na sutrašnjicu turizma i investicija na Jadran
2 komentar(a)
Roko Palmic, Foto: Regent Porto Montenegro
Roko Palmic, Foto: Regent Porto Montenegro
Ažurirano: 11.02.2016. 13:11h

Direktor prodaje i marketinga hotela „Regent Porto Montenegro“ iz Tivta Roko Palmic učestvuje na Adria Hotel Forumu – međunarodnoj hotelsko-investicionoj konferenciji koja se 10. i 11. februara održava u Zagrebu – saopšteno je iz „Regenta“

Ta konferencija, jedina ove vrste u regionu, okuplja vodeće hotelske lance, hotelijere, predstavnike lokalnih samouprava, državnih tijela i stručnjake iz područja investicija u hotelsku industriju, sa ciljem razmjene održivih ideja i projekata koji unapređuju razvoj zajednice.

Ovogodišnji Adria Hotel Forum se između ostalog bavi analizom sadašnjeg stanja u turizmu, ali donosi i neke zanimljive naslove panel diskusija koji se odnose na sutrašnjicu turizma i investicija na Jadranu.

Samo neke od aktuelnih tema biće: “Mogućnosti ulaganja u Crnu Goru”, “Plan razvoja regije”, “Mogućnosti i izazovi kada su u pitanju gradski hoteli, turistički rizorti i luksuzni hoteli i kampovi”.

“Adria Hotel Forum je izuzetna prilika da nosioci javnih funkcija i subjekti turističke privrede razmjene ideje o izazovima sa kojima se susreću, planovima i eventualnoj saradnji na nivou cjelokupne regije.”- kazao je tim povodom Roko Palmic koji je učestvovao na panel diskusiji o rizortima vođenoj od strane Takuya Aoyama iz kompanije “Hyatt International”.

Bonus video: