Umrežavanje sa superjahting industrijom

"Na ovom forumskom nastupu, koji je bio odlična komunikaciona platforma za još jedno predstavljanje kapaciteta marine i nautičke usluge u Porto Montenegru, kruzing-okruženja Crne Gore, ali i Boke Kotorske kao omiljene čarter destinacije na Jadranu, ostvareni su i poslovni kontakti, koji nam omogućavaju umrežavanje sa različitim jahting subjektima, pogotovo kada nam slijede dva ključna nautička događaja nautičke sezone"
62 pregleda 1 komentar(a)
Danilo Kalezić, Foto: Porto Montenegro
Danilo Kalezić, Foto: Porto Montenegro
Ažurirano: 11.02.2016. 08:05h

Predstavnici marketing tima Porto Montenegra učestvovali su na Internacionalnom marketinškom forumu u Londonu, koji je održan 9. februara, i koji je okupio preko stotinu renomiranih profesionalaca iz domena jahting idustrije, saopšteno je iz Porto Montenegra.

Učesnici masterclassa su kroz interaktivne sjednice, dinamične panel diskusije marketinške prakse i umrežavanja, razmjenili iskustva u cilju unapređivanja marketinških strategija, primarno u superjahting proizvodu i uslugama.

To podrazumijeva i niz drugih luksuznih sektora, uključujući i nekretnine, bankarstvo, avio-mreže, modu, putovanja, i slično, tj. sve što čini turistički proizvod jedne jahting destinacije, kakva i jeste marina za superjahte i luksuzno nautičko naselje Porto Montenegro.

"Na ovom forumskom nastupu, koji je bio odlična komunikaciona platforma za još jedno predstavljanje kapaciteta marine i nautičke usluge u Porto Montenegru, kruzing-okruženja Crne Gore, ali i Boke Kotorske kao omiljene čarter destinacije na Jadranu, ostvareni su i poslovni kontakti, koji nam omogućavaju umrežavanje sa različitim jahting subjektima, pogotovo kada nam slijede dva ključna nautička događaja nautičke sezone: Superyacht Rendezvous Montenegro i Myba Pop-Up Superyacht Showu", istakao je PR menadžer Porto Montenegra Danilo Kalezić.

Bonus video: