ISKORISTITE PRILIKE NA TRŽIŠTU

Preuzmite besplatnu e-knjigu: Kako trgovati na svjetskoj berzi

FX Lider vam poklanja e-knjigu koju možete besplatno da preuzmete i saznate kako da se uključite u trgovanje i iskoristite svakodnevne prilike za zaradu
102 pregleda 2 komentar(a)
FX Lider
FX Lider
Ažurirano: 10.02.2016. 07:14h

Trgovanje na svjetskoj berzi može biti izuzetno profitabilno ukoliko znate kako da pravilno iskoristite prilike koje vam ovo tržište svakodnevno pruža.

S obzirom da na svjetskoj berzi možete trgovati sa preko 150 proizvoda, uključujući valute, zlato, naftu, robe, akcije i indekse, uz jedinstvenu mogućnost zarade i kada cijene rastu ali i kada cijene padaju, ovo tržište je za kratko vrijeme postalo popularno među individualnim trejderima.

Ono što je takođe interesantno je to što svjetskoj berzi pristupate i na njoj trgujete preko interneta, putem vašeg desktop, laptop ili mobilnog uređaja, bilo gde da se nalazite, 24 sata dnevno, 5 dana u nedjelji.

FX Lider vam poklanja e-knjigu koju možete besplatno da preuzmete i saznate kako da se uključite u trgovanje i iskoristite svakodnevne prilike za zaradu. Kao dodatak, uz knjigu dobijate i besplatnih 50 eura za trgovanje na svom nalogu sa kojima odmah možete da počnete da trgujete na svjetskoj berzi.

Preuzmite e-knjigu i 50 eura za trgovanje OVDJE

FX Lider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Upozorenje o riziku i odricanje od odgovornosti

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na finansijski leveridž i nose visok nivo rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo da postanu nepovoljne za Vas. Gubici mogu da premaše Vaše depozite i od Vas bi se moglo zahtjevati da izvršite dodatne uplate. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i zbog toga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i nezavisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, traženje niti transakciju u pogledu bilo kog finansijskog instrumenta. FXLider ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu da proisteknu. Ne daje se nikakvo uveravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Sljedstveno tome, svako lice koje postupi prema njima, čini to u potpunosti na sopstveni rizik.

Stavovi izraženi u tekstu ne odražavaju stavove redakcije "Vijesti".