TRI JEDNOSTAVNA KORAKA

Uzmite besplatnih 50 eura i trgujte cijenom akcija Alibabe

Uzmite besplatnih 50 eura za trgovanje i počnite da zarađujete na akcijama Alibabe u 3 jednostavna koraka
1 komentar(a)
Alibaba
Alibaba
Ažurirano: 03.02.2016. 07:14h

“Prema ekspertima CNN Money-a, cijena akcija Alibabe do kraja godine bi mogla da poraste i do 15%“, navodi informisan izvor iz Fortrade-a.

Uzmite besplatnih 50 eura za trgovanje i počnite da zarađujete na akcijama Alibabe u 3 jednostavna koraka:

  • registrujte besplatni nalog za trgovanje OVDJE
  • verifikujte nalog i
  • automatski dobijate besplatnih 50 eura za trgovanje na svom nalogu sa kojima odmah možete da počnete da trgujte i zarađujete na svjetskoj berzi

Januar je bio prilično problematičan za cijene akcija na globalnom nivou, koje su uglavnom bile u padu. Zabrinutost oko krize u kojoj se globalna ekonomija nalazi, jedan je od osnovnih razloga pada tržišta akcija. Alibaba se smatra reperom za kinesku ekonomiju, a cijena njenih akcija je od početka januara pala 12%.

Ipak i pored trenutnih poteškoća mnogi vjeruju da se najbolje od Alibabe tek može očekivati. AliCLoud, dio Alibabe koji se bavi „cloud“ poslovanjem, će investirati 1 milijardu dolara u analizu podataka, a planira se i zapošljavanje 1000 novih programera u naredne tri godine koji će raditi na ovom projektu. AliCloud se nada da će tražnja za preradom i skladištenjem podataka od strane velikih klijenata, kao što su vlade i kompanije, pokrenuti značajniji rast u narednoj deceniji, čime bi se povećala konkurentnost u odnosu na kompanije kao što je Amazon.

Alibaba je i ranije pokazivala zainteresovanost za „cloud“ poslovanje. U oktobru, objavila je da će otvoriti i drugi centar za obradu podataka u Silikonskoj dolini, kako bi odgovorila na sve veću tražnju za cloud-om. Do 2018. godine zarada od „cloud“ poslovanja Alibabe bi mogla da dostigne više od milijardu dolara. Poređenja radi, prihod od web usluga Amazona je tokom prethodnog kvartala porastao 78% na 2.1 milijardu dolara.

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na finansijski leveridž i nose visok nivo rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo da postanu nepovoljne za Vas. Gubici mogu da premaše Vaše depozite i od Vas bi se moglo zahtijevati da izvršite dodatne uplate. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i zbog toga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i nezavisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, traženje niti transakciju u pogledu bilo kog finansijskog instrumenta. FXLider ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu da proisteknu. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Sljedstveno tome, svako lice koje postupi prema njima, čini to u potpunosti na sopstveni rizik.

Stavovi izraženi u tekstu ne odražavaju stavove redakcije "Vijesti".