Uzmite besplatnih 50 eura i trgujte cijenom akcija Microsoft-a

Uključite se u trgovanje cijenom akcija Microsoft-a i počnite da zarađujete na svjetskoj berzi od svoje kuće
1 komentar(a)
Microsoft, Foto: FXLider
Microsoft, Foto: FXLider
Ažurirano: 22.01.2016. 08:42h

Od kada je Satya Nadella postao CEO kompanije 4. februara 2014. godine do danas, cijena akcija Microsoft-a je porasla čak 45%.

Uključite se u trgovanje cijenom akcija Microsoft-a i počnite da zarađujete na svjetskoj berzi od svoje kuće u 3 jednostavna koraka:

1. registrujte besplatni nalog za trgovanje na linku ovdje

2. verifikujte nalog i

3. automatski dobijate besplatnih 50 eura za trgovanje na svom nalogu sa kojima odmah možete da počnete da trgujete i zarađujete na svjetskoj berzi

Morgan Stenley, jedna od najvećih investicionih banaka na sijvetu, 13. januara ove godine povećala je rejting akcija Microsofta, pokazujući na značajan rast njegovog cloud poslovanja. Ovo unapređenje statusa akcija, kojim je njihova atraktivnost stavljena ispred mnogih drugih IT kompanija, značajan je dokaz povjerenja koje cloud poslovanje ove kompanije uliva investitorima. Očekuje se da u skorijoj budućnosti, upravo ovaj dio poslovanja Microsofta svojim prihodom nadmaši ostale sektore.

I Goldman Sachs, jedna od najvećih investicionih banaka, prije manje od mjesec dana je takođe povećala rejting akcija Microsoft-a.

2015. godina nije bila loša za Microsoft. Na godišnjem nivou, cijena akcija je ostvarila rast od 18.65%, i ako je ukupan rast finansijskog tržišta bio veoma slab.

Napori CEO-a kompanije, Satya Nadella-e, da preorientiše prethodnu strategiju kompanije, tek su počeli da donose plodove. Strategija da se smanji zavisnost kompanije od zarada od Windows-a i Office-a, pokazala se kao ispravan potez.

U godini koja je pred nama, očekuje se da će njegovi napori u značajnoj mjeri povećati zaradu Microsoft-a.

Mnogi eksperti potvrđuju da nova era poslovanja, u koju je ova kompanija ušla, konačno počinje da opravdava veliko poverenje investitora. Trenutno, usluge Azure-a (Microsoftov cloud) predstavljaju 1.58 milijardi dolara vredan posao koji i dalje drastično raste u svojoj vrednosti.

U posljednjem kvartalu prošle godine kompanija je objavila da je zarada od Azure-a porasla nevjerovatnih 135% na godišnjem nivou. U stvari, Azure ostvaruje veći rast od Amazone Web usluga, koji je do sada bio lider na ovom tržištu.

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na finansijski leveridž i nose visok nivo rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo da postanu nepovoljne za Vas. Gubici mogu da premaše Vaše depozite i od Vas bi se moglo zahtjevati da izvršite dodatne uplate. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i zbog toga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i nezavisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, traženje niti transakciju u pogledu bilo kog finansijskog instrumenta. FXLider ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu da proisteknu. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Sljedstveno tome, svako lice koje postupi prema njima, čini to u potpunosti na sopstveni rizik.

Stavovi izraženi u tekstu ne odražavaju stavove redakcije "Vijesti".

Bonus video: