Poziv za zakup 51 kupališta u Herceg Novom

Najveća minimalna cijena godišnjeg zakupa od 20.260 eura predviđena je za istočni dio Milašinovića plaže. Za zakup betonskog kupališta uz istočni dio Milašinovića plaže potrebno je izdvojiti 10.530 eura
51 pregleda 2 komentar(a)
kupalište_1, Foto: S. KOSIĆ
kupalište_1, Foto: S. KOSIĆ
Ažurirano: 16.01.2016. 13:05h

Javno preduzeće Morsko dobro objavilo je poziv za prikupljanje ponuda za zakup 51 kupališta u Opštini Herceg Novi.

Pozivom je predviđena najniža minimalna cijena godišnjeg zakupa od 200 eura za kupališta kao što su djelovi blatne plaže u Sutorini, na zapadnom dijelu Zelenike ispod lokala Plava tišina, betonske plaže u središnjem dijelu Đenovića, male plaže u Baošićima istočno od Ribarske zadruge i još jedna istočno od pristaništa, prenosi Radio Jadran.

Najveća minimalna cijena godišnjeg zakupa od 20.260 eura predviđena je za istočni dio Milašinovića plaže. Za zakup betonskog kupališta uz istočni dio Milašinovića plaže potrebno je izdvojiti 10.530 eura.

Za izgrađeno kupalište istočno od tunela na Toploj, u zahvatu plaže Žaba, minimalna cijena godišnjeg zakupa iznosi 9.870 eura.

Za plažu Žalo, istočno od Škvera, potrebno je izdvojiti minimum 9.340 eura godišnje. Minimalna cijena zakupa za kupalište na Savini, istočno od naselja Energoprojekta, iznosi 8.870 eura godišnje.

Ponude se mogu dostavljati do 12. februara do 11 sati, a biće otvorene pet minuta kasnije.

Pravo učešća na tenderu imaju ponuđači koji otkupe tendersku dokumentaciju, po cijeni od 50 eura. Tendersku dokumentaciju moguće je preuzeti svakog radnog dana u Javnom preduzeću Morsko dobro od deset do 15 sati, do 11. februara.

Ugovori o zakupu se zaključuju za tekuću godinu uz mogućnost produženja za period od dvije godine, odnosno do kraja 2018. godine, ukoliko korisnk ispuni ugovorom preuzete obaveze.

Bonus video: