Zaradite na akcijama Apple-a sa ovih besplatnih 50 eura

Apple je 2015. godinu zatvorio prilično loše sa padom cijene akcija od 7.7%, prvenstveno zbog pada prodaje novog iPhone-a. Loša 2015 . godina došla je kao iznenađenje nakon odlične 2014. godine u kojoj je zarada ove kompanije porasla čak 40%. Njegova trenutna tržišna vrijednost je 590 milijardi dolara
1 komentar(a)
Apple, Foto: Reuters
Apple, Foto: Reuters
Ažurirano: 14.01.2016. 07:14h

Uključite se u trgovanje cijenom akcija Apple-a i počnite da zarađujete na sjvetskoj berzi od svoje kuće u 3 jednostavna koraka:

1. registrujte besplatni FXLider nalog za trgovanje na linku OVDJE

2. verifikujte nalog i

3. automatski dobijate besplatnih 50 eura na svom FXLider nalogu sa kojima odmah možete da počnete da trgujete i zarađujete na svjetskoj berzi

Apple je 2015. godinu zatvorio prilično loše sa padom cijene akcija od 7.7%, prvenstveno zbog pada prodaje novog iPhone-a. Loša 2015. godina došla je kao iznenađenje nakon odlične 2014. godine u kojoj je zarada ove kompanije porasla čak 40%. Njegova trenutna tržišna vrijednost je 590 milijardi dolara.

Ipak, bez sumnje investitori i dalje imaju pozitivan stav kada je u pitanju ova kompanija. Treba imati na umu da Apple pola svoje ukupne prodaje duguje samo jednom proizvodu (iPhone-u), koji se trenutno suočava sa oštrom konkurencijom iz godine u godinu. Sporo prihvatanje iPhone-a od strane prosječnog potrošača, kao i konstantno poboljšavanje Android operativnog sistema, glavne su prepreke i rizici za uspješno poslovanje Apple-a.

Ekonomisti očekuju pozitivnu promenu u 2016. godini, koju bi trebalo da donese uvođenje mjesečne pretplate u visini od 32 dolara za prelazak sa starog na novi model telefona. Prelaskom na sistem pretplate potrošači će dobijati novi model svake godine, umjesto svake druge, kako je ranije bio slučaj.

Pretplata bi mogla da učini da investitori počnu da posmatraju Apple kao Netflix, koji je takođe baziran na pretplati i čija se vrijednost akcija tokom 2015. godine duplirala.

Mjesečnu pretplatu prema preliminarnim procjenama trebalo bi da prihvati oko 37% potrošača, što će učiniti veliku razliku kada je u pitanju vrijednost akcija.

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na finansijski leveridž i nose visok nivo rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo da postanu nepovoljne za Vas. Gubici mogu da premaše Vaše depozite i od Vas bi se moglo zahtijevati da izvršite dodatne uplate. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i zbog toga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i nezavisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, traženje niti transakciju u pogledu bilo kog finansijskog instrumenta. FXLider ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu da proisteknu. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Sledstveno tome, svako lice koje postupi prema njima, čini to u potpunosti na sopstveni rizik.

Stavovi u tekstu nisu stavovi redakcije Vijesti

Bonus video: