Zaradite od kuće sa ovih besplatnih 50 eura trgujući cijenom akcija Microsoft-a

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970
0 komentar(a)
Microsoft, Foto: FXLider
Microsoft, Foto: FXLider
Ažurirano: 08.01.2016. 09:38h

2015. godinu su na finansijskom tržištu svakako obilježile tehnološke kompanije. Kompanija koje se po mnogo čemu istakla je svakako i Microsoft, čiji rast akcija je samo u ovom kvartalu iznosio nevjerovatnih 26%.

Uključite se u trgovanje cijenom akcija Microsoft-a i počnite da zarađujete na svjetskoj berzi od svoje kuće u 3 jednostavna koraka:

  1. registrujte besplatni nalog za trgovanje na linku OVDJE
  2. verifikujte nalog
  3. automatski dobijate besplatnih 50 eura na svom nalogu sa kojima odmah možete da počnete da trgujete i zarađujete na svjetskoj berzi

Ono što je bitno je da je Microsoft nastavio da se kreće i van okvira Windows platforme. Uz Alphabeth i Amazon postao je predvodnik u oblasti Cloud usluga. ’Azure’ platforma bazirana na cloud-u tokom prošlog kvartala imala je rast prihoda od čak 135%. Prihodi cloud sektora su tokom prošlog kvartala dostigli 5,9 milijardi dolara. Ako se uzme u obzir da Microsoft u gotovini i ekvivalentima ima skoro 100 milijardi dolara, izgledi ove kompanije su svakako dobri.

Pored toga, Microsoft je otpočeo saradnju i sa Kineskom vladom kako bi kreirao prilagođenu verziju Widnows-a 10 koju će koristiti vladini službenici i državne kompanije u sektorima kao što su energetika, telekomunikacije i transport.

Sa ovim ciljem stvorena je i nova kompanija pod nazivom C&M Information Technologies sa sjedištem u Pekingu. Kompanija će raditi kao ekskluzivni distributer licenci za Windows, ali će takođe pružati i propratne usluge. Ipak, Microsoft je jasno stavio do znanja da zadržava vlasništvo nad Windows-om 10 i da je u pitanju samo saradnja sa kineskom vladom.

Kina je ogromno tržište PC-jeva i Microsoft je pokrenuo čitav niz projekata samo kako bi uspeo da uđe na njeno tržište. Prema riječima predstavnika kompanije, sklopljen je dogovor i sa Tencent-on (jedna od najpopularnijih društvenih mreža u Kini), Lenovom i Qihoo 360 (najveća kompanija za internet sigurnost u Kini).

Ipak, najveći problem još uvijek predstavlja piraterija. Prema analizama, oko 74% svih softvera koji se koriste u Kini su piratska izdanja. Besplatan Windows 10 jedan je od načina koje je Microsoft preduzeo kako bi izborio sa ovim problemom.

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na finansijski leveridž i nose visok nivo rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo da postanu nepovoljne za Vas. Gubici mogu da premaše Vaše depozite i od Vas bi se moglo zahtijevati da izvršite dodatne uplate. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i zbog toga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i nezavisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, traženje niti transakciju u pogledu bilo kog finansijskog instrumenta. FXLider ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu ovih komentara niti za posledice koje iz toga mogu da proisteknu. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Sledstveno tome, svako lice koje postupi prema njima, čini to u potpunosti na sopstveni rizik.