Nema kupaca za nekretnine firme Žarka Pavićevićeva

Dva poslovna prostora barske firme prodaje CKB banka. Ukupna procijenjena vrijednost je 150 hiljada
1605 pregleda 1 komentar(a)
Nekoliko prodaja prostora bilo neuspješno: Žarko Pavićević, Foto: Anto Baković
Nekoliko prodaja prostora bilo neuspješno: Žarko Pavićević, Foto: Anto Baković

U postupku sudske prodaje poslovnih prostora barske firme Samba, koja je dužnik Crnogorske komercijalne banke (CKB) u Privrednom sudu juče se nije pojavio nijedan kupac, a sudija Marina Đurović prodaju je odgodila za 5. februar ove godine.

Samba je firma bivšeg gradonačelnika Bara Žarka Pavićevića, kojoj CKB kao povjerilac sudski prodaje dva poslovna prostara u Baru, površine 29 kvadrata i 44 kvadrata koji su povezani i čine cjelinu.

Ukupna procijenjena vrijednost nekretnina je 150,7 hiljada eura, a nije bilo kupaca ni upola cijene koliko je mogla, poslije više propalih prodaja, iznositi u skladu sa propisima. Inače, do sada je propalo čak sedam sudskih prodaja u Pivrednom sudu.

Nije bilo juče kupaca ni za plac Zatvorenog investicionog fonda Eurofond, koji je posredstvom kancelarije javne izvršiteljkeSnežane Pavličić prodaje mali akcionar fonda Nikola Gazivoda, radi naplate svog potraživanja u iznosu od 73.446 eura.

Izvršiteljka Pavličić je potvrdila “Vijestima” juče da je prodaju placa Eurofonda odgodila za 31. januar. Radi se o atraktivnom placu površine 475 kvadrata. Angažovani procjenitelj je taj dio imovine ZIF Eurofonda procijenio na ukupan iznos od 212.300 eura.

Bonus video: