PLAĆENI ČLANAK

Bijeljinac za manje od dva dana zaradio 3.000 dolara na berzi

Svim čitaocima ’Vijesti’ koji žele da se oprobaju u trgovanju na svjetskoj berzi, FXLider daje 50 eura namijenjenih za trgovanje
0 komentar(a)
Mladen Todorović, Foto: FXLider
Mladen Todorović, Foto: FXLider
Ažurirano: 24.12.2015. 08:43h

Mladen Todorović iz Bijeljine, pored porodičnog restorana koji vodi, ima i dodatni izvor prihoda. Zaradu ostvaruje od kuće, sa svog laptopa i mobilnog telefona, trgujući na svjetskoj berzi preko interneta.

’Za trgovanje na svjetskoj berzi i FXLider sam saznao preko interneta. Prvo sam na njihovom sajtu otvorio demo račun za vježbanje i trgovao par dana. Poslije toga sam otvorio realni račun, investirao svoj novac i vrlo brzo krenuo da zarađujem’, kaže Todorović.

Za samo dva dana, Mladen Todorović je na uloženih 180 dolara ostvario profit od 3264 dolara trgujući ruskom rubljom na svjetskoj berzi.

’U globalu sam do sada zaradio oko 4000 dolara, a najviše sam zaradio na rublji. Najviše trgujem eurom u odnosu na dolar, zlatom i naftom. Međutim, od FXLider-a sam dobio informaciju da bi nešto moglo da se desi sa ruskom rubljom zbog kolapsa na njihovom tržištu. Iskoristio sam tu informaciju i nakon manje od dva dana trgovanja, zaradio sam 3264 dolara na uloženih 180 dolara’, kaže Todorović.

Svim čitaocima ’Vijesti’ koji žele da se oprobaju u trgovanju na svjetskoj berzi, FXLider daje 50 eura namijenjenih za trgovanje na jedinoj berzi na kojoj možete zaraditi i kada cijene rastu ali i kada cijene padaju.

Prijavite se ovdje i uzmite 50 eura za trgovanje

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Upozorenje o riziku i odricanje od odgovornosti

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na finansijski leveridž i nose visok nivo rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo da postanu nepovoljne za Vas. Gubici mogu da premaše Vaše depozite i od Vas bi se moglo zahtjevati da izvršite dodatne uplate. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i zbog toga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i nezavisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, traženje niti transakciju u pogledu bilo kog finansijskog instrumenta. FXLider ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu da proisteknu. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Slijedstveno tome, svako lice koje postupi prema njima, čini to u potpunosti na sopstveni rizik.

Stavovi izraženi u tekstu ne odražavaju stavove redakcije "Vijesti".