Direktor Zetatransa mahao pištoljem, tvrdi da je plastični

Na pitanje „Vijesti“ o kakvom se pištolju radi, da li ima za njega dozvolu, da li se pucalo i što se slavilo, Turk je odgovorio da je kompanija u većinskom vlasništvu slovenačke Intereurope, organizovala proslavu uoči Nove godine
170 pregleda 46 komentar(a)
Anton Turk (Novine)
Anton Turk (Novine)
Ažurirano: 17.12.2015. 06:51h

Izvršni direktor Zetatransa, Slovenac Anton Turk tokom proslave koju je kompanija organizovala u subotu, držao je pištolj u ruci, što je zabilježeno na više fotografija koje kruže internetom.

Na pitanje „Vijesti“ o kakvom se pištolju radi, da li ima za njega dozvolu, da li se pucalo i što se slavilo, Turk je odgovorio da je kompanija u većinskom vlasništvu slovenačke Intereurope, organizovala proslavu uoči Nove godine.

„To je bila plastična igračka. Bila je novogodišnja proslava“, kazao je Turk u kratkom telefonskom razgovoru. Proslava je održana u restoranu Terminal. Na jednoj od fotografija rukovodilac u Zetatransu Đoka Ljucđonaj drži Turka s pištoljem u ruci. I Ljucđonaj je kazao „Vijestima“ da se radilo o igrački, a ne o pravom oružju i da je Turk na glavi imao i crnogorsku kapu.

Bonus video: