M:tel: Novi postpaid internet paketi

“Po cijeni od samo dva eura uz paket Surf Elastik dva GB mogu dokupiti dodatni jedan GB interneta. U paketu Super Surf Elastik pet GB, mogu dokupiti čak dodatnih pet GB interneta za dva eura”, dodaje se u saopštenju
68 pregleda 0 komentar(a)
m:tel, Foto: Mtel.me
m:tel, Foto: Mtel.me
Ažurirano: 08.12.2015. 14:05h

Kompanija M:tel pripremila je, u okviru praznične ponude, nove postpaid internet pakete - Surf Elastik i Super Surf Elastik.

"Iznos mjesečne pretplate za Super Surf Elastik pet gigabajta (GB) je 10,9 eura, a za Surf Elastik dva GB je 5,9 eura. Paketi uključuju mogućnost da korisnik dobija dvije SIM kartice i za jednu mjesečnu pretplatu istovremeno koristi internet na dva uređaja”, navodi se u saopštenju.

Prednost tih paketa, kako su objasnili iz M:tel-a, je njihova prilagodljivost potrebama korisnika, koji sam određuje količinu dodatnih GB.

“Po cijeni od samo dva eura uz paket Surf Elastik dva GB mogu dokupiti dodatni jedan GB interneta. U paketu Super Surf Elastik pet GB, mogu dokupiti čak dodatnih pet GB interneta za dva eura”, dodaje se u saopštenju.

Uz navedene pakete, kako su objansili, moguće je kupiti i uređaje iz M:tel ponude - modeme, tablete i telefone.

“Nakon potrošenih resursa po maksimalnoj brzini, neograničena internet potrošnja se nastavlja po brzini od 64 kilobita po sekundi (kbps). Internet resursi uključeni u pretplatu ne važe za potrošnju u romingu”, saopštili su iz M:tel-a.

Bonus video: