Regent predstavio ponudu na sjamu u Kanu

„Sajam u Kanu svake godine ugosti oko tri hiljade učesnika koji predstavljaju više od 100 zemalja, a tokom sajma dogodi se više od 50.000 poslovnih susreta“, kazali su predstavnici Regenta
0 komentar(a)
hotel Regent, Foto: Regent Porto Montenegro
hotel Regent, Foto: Regent Porto Montenegro
Ažurirano: 03.12.2015. 11:59h

Hotel Regent Porto Montenegro predstavio je ponudu na Međunarodnom sajmu luksuznih putovanja, koji danas završava u Kanu.

Regent Porto Montenegro promovisan je u okviru Regent Hotels & Resorts grupacije.

Direktor prodaje i marketinga hotela Regent Porto Montenegro, Roko Palmic, kazao je da je sajam u Kanu, nakon predstavljanja u Moskvi, Las Vegasu i Londonu, bio idealna prilika da se zaokruži lista promotivnih aktivnosti za ovu godinu i spremno dočeka početak naredne.

Iz hotela Regent Porto Montenegro su saopštili da sajam u Kanu, koji je počeo u ponedjeljak, okuplja hotelijere i druge subjekte iz sektora luksuznog ugostiteljstva, relevantne medije i potencijalne klijente.

„Sajam u Kanu svake godine ugosti oko tri hiljade učesnika koji predstavljaju više od 100 zemalja, a tokom sajma dogodi se više od 50 hiljada poslovnih susreta. Te brojke potvrđuju da se radi o jednom od najznačajnijih događaja u svijetu luksuznog ugostoteljstva“, kazali su predstavnici Regenta.

Oni su dodali da se na kalendaru sajmova međunarodnih luksuznih putovanja za narednu godinu nalaze turističke metropole poput Tokija, Kejptauna, Sao Paola i Šangaja.

Bonus video: