Poljacima predstavljena turistička ponuda Crne Gore

"Prema statističkim podacima, za prvih devet mjeseci ove godine, Crnu Goru je posjetilo oko 50 hiljada gostiju iz Poljske, koji su ostvarili oko 260 hiljada noćenja, što je 15 odsto više u odnosu na prošlu godinu", navodi se u saopštenju
0 komentar(a)
Varšava, Foto: NTO
Varšava, Foto: NTO
Ažurirano: 26.11.2015. 16:15h

Nacionalna turistička organizacija (NTO), u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama, turističkom privredom i strateškim partnerima, predstavlja crnogorsku turističku ponudu na sajmu „TT Warsaw“, koji se održava od 26. do 28. novembra u Varšavi.

Kako je saopšteno iz NTO, sajam „TT Warsaw“ jedan je od najvažnijih međunarodnih događaja turističke privrede u Poljskoj.

Crnu Goru, pored NTO, predstavljaju Hotelska grupa „Budvanska Rivijera“, „Montenegro Stars Hotel Group“, HTP „Trend Korali“, turistička agencija „Talas M“, turističke organizacije Ulcinj, Bar, Budva, Kotor, Tivat i Podgorica.

"Posjetioci sajma imaju priliku da se na crnogorskom štandu upoznaju sa raznovrsnom ponudom i povoljnim aranžmanima za predstojeću zimsku i ljetnju sezonu", kaže se u saopštenju.

To je, kako se navodi, dobra prilika i da se informišu o crnogorskim prirodnim ljepotama, kulturnom nasljeđu, planiranim manifestacijama i dobiju druge informacije od značaja za planiranje njihovog odmora.

"Crnogorski štand je posjetio i ambasador Crne Gore u Poljskoj Ramiz Bašić sa saradnicima", dodaje se u saopštenju.

Iz NTO podsjećaju da poljski turisti posljednjih godina sve više posjećuju Crnu Goru.

"Prema statističkim podacima, za prvih devet mjeseci ove godine, Crnu Goru je posjetilo oko 50 hiljada gostiju iz Poljske, koji su ostvarili oko 260 hiljada noćenja, što je 15 odsto više u odnosu na prošlu godinu", navodi se u saopštenju.

Bonus video: