Marković: Partnerstvo sa Etihad Airways doprinosi konkurentnosti

Predstavnici kompanije Etihad Airways su naveli da su zadovoljni odličnom dosadašnjom saradnjom sa kolegama iz Montenegro Airlinesa, nivoom i kvalitetom informacija koje su dobili i pregledom stanja u kompaniji koji, kako je ocijenjeno, obezbjeđuje kreiranje modela za unapređenje budućeg razvoja, organizacije i efikasnosti poslovanja
2 komentar(a)
Etihad, avion, Foto: Beta/AP
Etihad, avion, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 25.11.2015. 20:34h

Partnerstvo kompanija Etihad Airways i Montenegro Airlines doprinijeće konkurentnosti nacionalnog avio prevoznika i ukupne razvojne ponude Crne Gore, ocijenio je potpredsjednik Vlade Duško Marković.

Marković je primio potpredsjednicu kompanije Etihad Airways Šinejd Kilkeli i šeficu ljudskih resursa kompanije Bojanu Galebovu, u okviru prve radne posjete pregovaračkog tima kompanije Etihad Airways nacionalnoj avio kompaniji Crne Gore Montenegro Airlines.

Tema posjete, kako je saopšteno iz Vlade, bila je upoznavanje predstavnika Etihad Airwaysa sa detaljnom organizacionom strukturom i kadrovskim resursima crnogorske nacionalne avio kompanije u cilju implementacije nedavno potpisanog Sporazuma o strateškoj saradnji Etihad Airwaysa i Montenegro Airlinesa.

"Marković je, upoznajući goste sa aktuelnim političkim i ekonomskim trendovima u Crnoj Gori, iskazao punu podršku Vlade realizaciji Sporazuma o strateškoj saradnji dviju avio kompanija, ocijenivši da će partnerstvo Montenegro Airlinesa sa Etihad Airwaysom doprinijeti konkurentnosti našeg nacionalnog avio prevoznika ali i ukupne razvojne ponude Crne Gore“, kaže se u saopštenju.

Predstavnici kompanije Etihad Airways su naveli da su zadovoljni odličnom dosadašnjom saradnjom sa kolegama iz Montenegro Airlinesa, nivoom i kvalitetom informacija koje su dobili i pregledom stanja u kompaniji koji, kako je ocijenjeno, obezbjeđuje kreiranje modela za unapređenje budućeg razvoja, organizacije i efikasnosti poslovanja.

Sastanku su prisustvovali predsjednica Odbora direktora Montenegro Airlinesa Daliborka Pejović i izvršna direktorica Lidija Pantović, kao i član Odbora direktora Predrag Marković.

Bonus video: