Za najmlađe klijente rođene u nedjelji štednje 400 eura

Glavni izvršni direktor banke potpisao je danas Sporazum o realizaciji akcije sa Centralnom Bankom Crne Gore, kojim su se obje strane obavezale da će donirati po 200 eura
117 pregleda 0 komentar(a)
štednja, kasica, Foto: Ilustracija
štednja, kasica, Foto: Ilustracija
Ažurirano: 30.10.2015. 13:09h

Societe Generale banka Montenegro i ove godine učestvuje u tradicionalnoj akciji Nedjelje štednje koju Centralna banka Crne Gore organizuje u saradnji sa komercijalnim bankama.

"Za djecu rođenu u nedjelji štednje, od 31. oktobra do 6. novembra, na štedni račun otvoren u banci, deponovani iznos od 400 eura biće oročen na godinu dana. Nakon isteka ovoga perioda, roditelji koji su otvorili račun u banci, mogu podići novac ili ga opet deponovati", saopšteno je iz banke.

Glavni izvršni direktor Societe Generale banke Miroslav Hiršl potpisao je danas Sporazum o realizaciji akcije sa Centralnom Bankom Crne Gore, kojim su se obje strane obavezale da će donirati po 200 eura.

"Za otvaranje ovog štednog računa jedan od roditelja treba da Banci, kod koje želi da otvori račun, dostavi fotokopiju ličnih karti oba roditelja i original izvoda iz matične knjige rođenih za dijete za koje se otvara štednja. Ukoliko žele, roditelji u Societe Generale banci Montenegro mogu za svoju djecu otvoriti i Sože štednjicu. Ovaj proizvod omogućava postepeno uvećavanje uloga, kroz mjesečne uplate od minimum pet eura sve do 18. rođendana djeteta, kada dijete, tada već punoljetna osoba, može iskoristiti štednju za nastavak školovanja ili za neke druge namjene, po sopstvenom izboru", dodaje se.

Bonus video: