Halloween, vinske večeri, jelovnik za jači imunitet…

Prva od zabavnih manifestacija koje su u planu je Halloween zabavno druženje za roditelje i djecu koje će biti održano 31. oktobra
74 pregleda 0 komentar(a)
Hotel Budva, Foto: Hotelbudva.me
Hotel Budva, Foto: Hotelbudva.me
Ažurirano: 30.10.2015. 08:05h

Hotel “Budva” pripremio je niz zanimljivih jesenjih programa za svoje goste.

Za hladnije dane koji slijede, i kako bi iskoristili najbolje iz prirode, pripremili su jelovnik koji će vam ojačati imunitet, zato probajte njihove domaće specijalitete i ostanite zdravi!

Prva od zabavnih manifestacija koje su u planu je Halloween zabavno druženje za roditelje i djecu koje će biti održano 31. oktobra. Svi zainteresovani su pozvani da prisustvuju ukrašavanju bundeva ispred terase hotela “Budva” od 11 do 16 časova.

Dok se djeca igraju, roditelji mogu uživati u jutarnjoj kafi, a poslije mogu probati najcool ručak u restoranu, gdje će ih sačekati zanimljivi zalogaji inspirisani bundevama i ovim “strašnim danom”. Hotelska šminkerka će šarenim bojama uveseliti najmlađe. Najbolju masku očekuje slatka nagrada. Uveče nam se pridružite na koktelima krvavih boja i živoj muzici u našem baru.

Čekaju vas promotivne cijene koktela i cool zalogaji, poručuju iz hotela “Budva”.

Hotel “Budva” i Nacionalno udruženje sommeliera Crne Gore organizuju od 6. novembra do 17. decembra vinske večeri u glavnom restoranu hotela.

Šef kuhinje Marko Đoković pripremio je degustacijski jelovnik, a razni vinari su pomno odabrali svoja najbolja vina kako bi ih spojili uz pojedina jela. Uz sve to, uživajte uz prekrasne melodije violine u nesvakidašnjem ambijetnu hotela “Budva”. Vinarije Vujošević i Gorski kedar predstaviće se gostima 6. novembra, svoj asortiman vina prezentiraće zatim 19.11. vinarije Vučinić, Mola i Burić.

Vinarija Damjanić i njena vina na programu su 3. decembra, a predstavljanje Vinarije Kamnik ostavljeno je za kraj manifestacije, 17. decembra.

Broj mjesta je ograničen, a ulaznice se prodaju u hotelu “Budva”.

Bonus video: