UČESTVUJU U AKCIJI CBCG

Komercijalne banke i CBCG poklanjaju 400 eura bebama rođenim u Nedjelji štednje

Obilježavajući Dane štednje, a uoči Svjetskog dana štednje, HAAB je i ove godine otvorila vrata za mališane nižih razreda osnovnih škola, u okviru tradicionalnih Otvorenih dana za škole
2 komentar(a)
Hypo Alpe Adria banka, Foto: Vesko Belojević
Hypo Alpe Adria banka, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 28.10.2015. 16:50h

Komercijalne banke zajedno sa Centralnom bankom (CBCG), dodijeliće štedne knjižice sa po 400 eura djeci rođenoj tokom te sedmice.

Iz Hypo Alpe Adria banke (HAAB) je saopšteno da će tokom akcije, komercijalne banke i CBCG dodijeliti štedne knjižice djeci rođenoj tokom nedjelje štednje.

“Pored promovisanja štednje najmlađima, HAAB nudi povoljnosti svim štedišama. Oročavajući svoj novac na potpuno siguran način i po povoljnim kamatnim stopama u Hypo banci, klijent uvećava ušteđevinu i bira kada i kako će raspolagati novcem od kamate”, navodi se u saopštenju.

Obilježavajući Dane štednje, a uoči Svjetskog dana štednje, HAAB je i ove godine otvorila vrata za mališane nižih razreda osnovnih škola, u okviru tradicionalnih Otvorenih dana za škole.

“Već prvih dana kampanje, u Podgorici su se učenici Osnovne škole (OŠ) “Maksim Gorki“ upoznali sa radom šaltera, sefovima i štednim proizvodima Hypo banke, posebno dječjom štednjom Hypo zvrk”, rekli su iz HAAB-a.

Akcija Otvoreni dani za škole će u Hypo banci trajaće do 2. novembra, a ima za cilj da kod najmlađih doprinese afirmaciji štednje, kao dobre navike.

Pored učenika OŠ „Maksim Gorki“, filijale Hypo banke posjetiće i mališani iz još par škola i njihovih područnih odjeljenja, kao i djeca iz više opština, i po utvrđenom rasporedu ekspoziture HAAB posjetiće preko 500 mališana.