Aroma marketi na još dvije lokacije u Podgorici

Šanjević, direktor marketinga lanca Aroma marketa, sopštila je da na prvom mjestu žele da podsjete svoje sugrađane na koncept “komšijskog marketa” u okviru kojih se pažljivo njeguje prisnost sa onima koje na tom mjestu svakodnevno kupuju
263 pregleda 2 komentar(a)
Aroma marketi, Foto: Aroma marketi
Aroma marketi, Foto: Aroma marketi
Ažurirano: 20.10.2015. 12:28h

Domaća trgovina je juče otvorila još dva nova Aroma marketa u Podgorici u ulicama Dalmatinska 3 i Ivana Vujoševića bb.

“Tom prilikom za sugrađane smo organizovali velika iznenađenja – specijalne poklon akcije, a najvjernije i prve komšije koji su posjetili novootvorene markete, Domaća trgovina je nagradila posebnim poklonima,” stoji u saopštenju.

Jelena Šanjević, direktor marketinga lanca Aroma marketa, sopštila je da Aroma marketi na prvom mjestu žele da podsjete svoje sugrađane na koncept “komšijskog marketa” u okviru kojih se pažljivo njeguje prisnost sa onima koje na tom mjestu svakodnevno kupuju.

“U duhu ove naše užurbane svakodnevice i ubrzanog tempa života, počeli smo da zaboravljamo na male stvari koje čine naš život ljepšim i lakšim. To je bio naš glavni pokretač u kompaniji Domaća trgovina - da od marketa Aroma napravimo dobrog komšiju za sve naše sugrađane, na prvom mjestu. Mi smo domaća firma i naše komšije su naši roditelji, prijatelji, poznanici I ljudi sa kojima svakodnevno dijelimo život”.

Kako je naglasila Šanjević, Aroma marketi svakako planiraju dalje širenje i otvaranje još prodavnica širom zemlje.

“Na otvaranju ova dva marketa posjetioci su mogli da se uvjere u raznovrstan asortiman koji Aroma marketi nude svojim potrošačima, od besprekorne pijace, gdje se na jednom mjestu mogu pronaći svi sezonski proizvodi kako voća tako i povrća, do širokog asortimana suhomesnatih proizvoda, sireva, kolača. Dodatnu pogodnost predstavljaju ekskluzivni artikli namijenjeni pravim hedonistima. Asortiman novih marketa veoma je širok i namijenjen je apsolutno svima bez obzira na životno doba, stil života i interesovanja, uz uvjek prisutnog odanog prodavca kojiće dan da uljepša uz komšijski razgovor”, stoji na kraju saopštenja.

Bonus video: