„Air Serbia“ partner za dovođenje gostiju iz Srbije tokom zime

Među zvanicama našli su se predstavnici turističkih agencija, tur operatora, međunarodnih kompanija koje posluju u Srbiji, vlasnici i urednici tamošnjih medija
50 pregleda 2 komentar(a)
Regent, Beograd, Foto: Regent Porto Montenegro
Regent, Beograd, Foto: Regent Porto Montenegro
Ažurirano: 19.10.2015. 12:18h

Menadžment hotela “Regent Porto Montenegro” i marine Porto Montenegro iz Tivta, predstavio je proteklog vikenda svoju ponudu turističkim poslenicima, poslovnim saradnicima i medijima iz Srbije i Beograda.

Svečani koktel i prezentacija ponude, sa akcentom na vansezonske aktivnosti, održana je po drugi put ove godine sa ciljem razmjene iskustva uspješne ljetnje sezone, obnavljanje kontakata sa prijateljima i partnerima, te usklađivanja strategije daljeg poslovanja na regionalnom nivou.

Partner događaja bila je kompanija “Air Serbia”. Među zvanicama našli su se predstavnici turističkih agencija, tur operatora, međunarodnih kompanija koje posluju u Srbiji, vlasnici i urednici tamošnjih medija.

“Veliki broj naših gostiju dolazi iz Srbije. Ovo tržiste je tradicionalno privrženo crnogorskoj obali i, uopšte, kvalitetu usluge koje nudi hotel “Regent”, pa stoga posebnu pažnju posvećujemo upravo regionalnoj povezanosti i kvalitetnoj komunikaciji sa klijentima sa pomenutog tržišta. Drago nam je da smo se opet predstavili u Beogradu i da na pravi način možemo predstaviti bogatu zimsku ponudu hotela “Regent Porto Montenegro”, ali i sadržaja koje nudi marina i naselje Porto Montenegro.Više od 60 zvanica na događaju pokazalo je veliko interesovanje za zimske i novogodišnje paketehotela, kao i jedinstveno šoping iskustvo u Porto Montenegru, jedriličarske regate, događaje u Zbirci pomorskog nasljeđa, ali i međunardonu školu Knighsbridge.” izjavili su iz menadžmenta tivatskog hotela “Regent” i naselja Porto Montenegro.

Bonus video: