Lazović otvara Crnogorski investicioni forum u Milanu

“Privredne potencijale predstaviće i nekoliko crnogorskih opština, a očekuje se prisustvo velikog broja predstavnika javnog i privatnog sektora, kao i predstavnika italijanskih i domaćih kompanija”, navodi se u saopštenju
7 komentar(a)
Vujica Lazović (Novina)
Vujica Lazović (Novina)
Ažurirano: 18.10.2015. 13:37h

Potpredsjednik Vlade, Vujica Lazović otvoriće sjutra u Milanu, Crnogorski investicioni forum, koji organizuju Vlada, Privredna komora (PKCG) i Paviljon Crne Gore na Expo Milano 2015.

Cilj Foruma je prezentiranje investicionih potencijala Crne Gore, sa akcentom na četiri ključna sektora, odnosno energetiku, poljoprivredu, turizam i saobraćaj.

Pored potpredsjednika Lazovića, kako je saopšteno iz njegovog Kabineta, na Forumu će govoriti i ministar saobraćaja i pomorstva, Ivan Brajović, potpredsjednik PKCG, Stanko Zloković i koordinator Odjeljenja za strateško upravljanje u Privrednoj komori Milana, Federico Bega.

“Privredne potencijale predstaviće i nekoliko crnogorskih opština, a očekuje se prisustvo velikog broja predstavnika javnog i privatnog sektora, kao i predstavnika italijanskih i domaćih kompanija”, navodi se u saopštenju.

Forum će se, kako se zaključuje, održati u hotelu Four Seasons u Milanu.

Bonus video: