Viša starosna granica i jednostavnija procedura odobrenja

Kredit se odobrava svim penzionerima Fonda PIO Crne Gore koji primaju penziju preko Addiko banke ili preusmjeravaju primanja na račun u Addiko banci
111 pregleda 0 komentar(a)
Addiko bank, Foto: Printscreen
Addiko bank, Foto: Printscreen
Ažurirano: 22.11.2018. 08:31h

Addiko Bank AD Podgorica je za penzionere pripremila novu ponudu kredita, kojom je podignuta starosna granica klijenta u okviru koje se otplaćuje kredit, a procedura odobrenja je još jednostavnija, pa se sada krediti u iznosu do 10.000 eura, mogu otplaćivati do 78. godine starosti, i to bez zdravstvenog kartona.

Za odobrenje kredita za penzionere i dalje nisu potrebni žiranti, a svim korisnicima kredita Banka obezbjeđuje besplatnu polisu osiguranja. Kamatna stopa za kredite koji se odobravaju u maksimalnom iznosu do 25.000 eura se kreće od 9,99 odsto, uz rok otplate do 9 godina.

Kredit se odobrava svim penzionerima Fonda PIO Crne Gore koji primaju penziju preko Addiko banke ili preusmjeravaju primanja na račun u Addiko banci. Prema novim uslovima odobravanja, otplata posljednjeg anuiteta se mora završiti do 78. godine starosti za kredite do 10.000 eura, dok se krediti preko 10.000 eura, otplaćuju do 75. godine. Zdravstveni karton od izabranog doktora je potreban samo za iznose kredita iznad 10.000 eura.

Kredit se može koristiti kako za tekuću potrošnju, tako i za refinansiranje kredita u nekoj drugoj banci. Više informacija zainteresovani mogu dobiti u bilo kojoj ekspozituri Addiko banke ili pozivom Kontakt centra na broj 19990.