Laketić na čelu Odbora direktora CGES-a

Na konstitutivnoj sjednici Odbora direktora u novom mandatu na funkciju predsjednika Odbora direktora izabran je Dragan Laketić, a za potpredsjednika tog tijela izabran je Luigi De Francisci
136 pregleda 0 komentar(a)
Dragan Laketić, Foto: Boris Pejović
Dragan Laketić, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 01.10.2015. 16:55h

Skupština akcionara Crnogorskog elektroprenosnog sistema (CGES) izabrala je novi saziv Odbora direktora te kompanije, a Dragan Laketić izabran je za predsjednika tog tijela.

Kako se navodi u saopštenju CGES-a, imenovani članovi Odbora su Vesna Bracanović, Igor Noveljić, Ibrahim Bećiragić, Marchiori Claudio i Lazar Janinović.

Na konstitutivnoj sjednici Odbora direktora u novom mandatu na funkciju predsjednika Odbora direktora izabran je Dragan Laketić, a za potpredsjednika tog tijela izabran je Luigi De Francisci.

U saopštenju se kaže da su se na dnevnom redu šeste Skupštine akcionara našla najznačajnija pitanja iz rada tog sistema.

Pored izbora novih članova Odbora direktora, usvojen je i, kako se navodi, Izvještaj o poslovanju za 2014. godinu, finansijski iskazi uz izvještaj nezavisnog revizora, kao i izbor revizora CGES-a za ovu godinu.

Bonus video: