Devet koraka do zarade na svjetskim berzama uz besplatnu e-knjigu

Uz pravilnu strategiju trgovanja i pridržavajući se devet koraka koji su navedeni u ovoj e-knjizi, moćićete da ostvarite konstantan priliv trgujući na svjetskim berzama
2 komentar(a)
e-knjiga
e-knjiga
Ažurirano: 24.09.2015. 06:11h

Da li ste znali da je gotovo jedna četvrtina svjetskih milijardera, svoje bogatstvo napravila upravo trgujući na svjetskim berzama? Najpoznatiji primjer je Džordž Soroš, koji je u samo jednom danu zaradio gotovo dvije milijarde dolara trgujući britanskom funtom.

Međutim, ukoliko želite brzo da zaradite veliku količinu novca, onda trgovanje na svjetskim berzama nije rješenje, osim ukoliko nijeste spremni da više rizikujete.

Ali ako želite da ostvarite stabilan i konstantan priliv u svoj budžet, a da vam pri tome za to nije potrebno puno radno vrijeme, onda ovo može biti za vas.

Uz pravilnu strategiju trgovanja i pridržavajući se devet koraka koji su navedeni u ovoj e-knjizi, moćićete da ostvarite konstantan priliv trgujući na svjetskim berzama.

Svoj besplatni primerak ove e-knjige, koja sadrži 9 koraka za profitabilno trgovanje, možete preuzeti ovdje.

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Upozorenje o riziku i odricanje od odgovornosti

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na finansijski leveridž i nose visok nivo rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo da postanu nepovoljne za Vas. Gubici mogu da premaše Vaše depozite i od Vas bi se moglo zahtijevati da izvršite dodatne uplate. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i zbog toga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i nezavisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, traženje niti transakciju u pogledu bilo kog finansijskog instrumenta. FXLider ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu da proisteknu. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Sledstveno tome, svako lice koje postupi prema njima, čini to u potpunosti na sopstveni rizik.

Stavovi izneseni u tekstu ne odražaju stavove redakcije "Vijesti".

Bonus video: