"FIKSIRANI STUBIĆI SE POSTAVLJAJU SAMO ISPRED NAŠIH OBJEKATA"

Franca: Atak na naše prodavnice, namjerna opstrukcija rada kompanije

Napominjemo da o ovakvom selektivnom "uređenju grada" niti pisano niti usmeno nijesmo obaviješteni od organa lokalne samouprave
171 pregleda 10 komentar(a)
Franca, Foto: Franca
Franca, Foto: Franca
Ažurirano: 13.11.2018. 10:22h

Obavještavamo crnogorsku javnost o demonstraciji sile kojom nadležne službe opštine Budva ugrožavaju poslovanje supermarketa Franca postavljanjem fiksiranih stubića SAMO ispred naših maloprodajnih objekata.

Obzirom da se ovakvi stubići ne mogu vidjeti nigdje ispred ostalih poslovnih prostora u Budvi, nas sve navodi na zaključak da je posrijedi namjerni atak isključivo na naše prodavnice.

Dakle, radi se iz nama nepoznatih pobuda, o namjernoj opstrukciji rada naše kompanije.

Napominjemo da o ovakvom selektivnom "uređenju grada" niti pisano niti usmeno nijesmo obaviješteni od organa lokalne samouprave.

U cilju prevazilaženja i razjašnjavanja ovo situacije 22.10.2018 godine, obraćali smo se dopisom opštini Budva i sekretarijatu za Stambemo komunalne poslove, a shvatajući ozbiljnost i hitnost urgencijom od 25.10.2018 godine obratili smo se i predsjedniku opštine Budva. Do danas, međutim, nijesmo dobili odgovore.

Ostaje nepoznanica koja je to sila i zarad čijih interesa rukovodstvo Opštine ovako radikalnim potezom narušava konkurenciju i domaći biznis stavlja u podređen položaj.

Ako se ovo dešava našoj kompaniji koja je prepoznata kao društveno odgovorna, a Opština ne reaguje pravovremeno i adekvatno ostaje nam jedino mišljenje da je ovo urađeno sa namjerom da na ovoj teritoriji zatvorimo maloprodajne objekte.

Radi cjelokupne crnogorske javosti, naglašavamo da se kao privrednici nadamo zdravorazumskom rješenju koje nas neće onemogućavati da se dalje bavimo našim biznisom koji unapređuje cjelokupan ekonomski ambijent Države.

Na kraju važno je da istaknemo da mi kao kompanija, uprkos svim pritiscima na nas, nećemo odustati od vrijednog rada te naših zaposlenih u Budvi. Za nesmetan rad ćemo se isključivo boriti svim raspoloživim pravnim, legalnim i legitimnim sredstvima.

Ono što je sigurno je da nećemo podleći nikakvim zakulisnim pritiscima pojedinaca koji sebe smatraju „vlasnicima Budve“ a koji sebi daju za pravo da građanske interese podređuju sopstvenim, pojedinačnim.

Srdačno,

U Bijelom Polju, 13.11.2018 godine

Izvrsni direktor Franca Sead

DOO „FRANCA MARKETI“ Bijelo Polje

(PROMO)

Preporučujemo za Vas