Đokić je zaradio 3.000 na uloženih 300 eura trgujući na svjetskoj berzi od svoje kuće

"Najviše trgujem valutama i naftom, ponekad i zlatom", kaže Đokić
0 komentar(a)
Dejan Đokić, Foto: FXlider
Dejan Đokić, Foto: FXlider
Ažurirano: 17.09.2015. 07:26h

Dejan Đokić, preduzetnik iz Užica, već 3 mjeseca veoma uspješno trguje na svjetskoj berzi.

"Najviše trgujem valutama i naftom, ponekad i zlatom. Trgujem nepuna 3 mjeseca i za ta 3 mjeseca na uloženih 300 eura sam zaradio oko 3.000 eura. Od tih 3.000 eura podigao sam 2.000, a 1.000 ostavio da i dalje trgujem", kaže Đokić.

Svim čitaocima Vijesti, koji žele da se oprobaju u trgovanju na svjetskoj berzi, FXLider daje BESPLATNIH 50€ namijenjenih za trgovanje na jedinoj berzi na kojoj možete zaraditi i kada cijene rastu ali i kada cijene padaju.

Prijavite se ovdje i uzmite 50€ za trgovanje

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Pored doljenavedenog odricanja od odgovornosti, ovaj materijal ne predstavlja ponudu, ili zahtjev za izvršenje transakcije bilo kojim finansijskim instrumentom. Društvo Fortrade ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu koja može biti sačinjena od ovih komentara ili za posljedice koje proizilaze iz njih. Ne daju se nikakve izjave niti garancije za tačnost i potpunost informacija. Shodno tome svako lice postupa u tom smislu u potpunosti na sopstveni rizik. Svako obezbijeđeno istraživanje ne uzima u obzir specifične investicione ciljeve, finansijsku situaciju i potrebe određene osobe koja može da ga primi. Ono nije sastavljeno u skladu sa zakonskim zahtjevima, osmišljen da promoviše nezavisnost investicionog istraživanja, kao takvog.

Stavovi izraženi u tekstu ne odražavaju stavove redakcije "Vijesti".

Bonus video: