Bulatović predsjednica Američke privredne komore u Crnoj Gori

Za potpredsjednicu AmCham Montenegro izabrana je Svetlana Vuksanović, izvršni direktor kompanije Philip Morris, a blagajnik je Nebojša Šćekić, izvršni direktor Sava Montenegro osiguranja
182 pregleda 0 komentar(a)
Američka privredna komora, Foto: Amcham.me
Američka privredna komora, Foto: Amcham.me
Ažurirano: 14.09.2015. 13:29h

Za predsjednicu Američke privredne komore u Crnoj Gori (AmCham Montenegro) izabrana je Katarina Bulatović, izvršna direktorica kompanije Deloitte.

Bulatović je preuzela funkciju koju je u prethodnom dvogodišnjem mandatu obavljao Predrag Lešić.

Za potpredsjednicu AmCham Montenegro izabrana je Svetlana Vuksanović, izvršni direktor kompanije Philip Morris, a blagajnik je Nebojša Šćekić, izvršni direktor Sava Montenegro osiguranja.

Ostali guverneri bez titule u Upravnom odboru su Slobodan Janićijević (Coca Cola Hellenic), Savo Đurović (Adriatic Marinas - Porto Montenegro) i Oliver Obradović (Microsoft). Novi članovi Upravnog odbora izabrani su u julu ove godine u okviru redovnog zasijedanja Skupštine Američke privredne komore.

"Kao vodeća poslovna organizacija koja okuplja američke, međunarodne i domaće kompanije, AmCham će nastaviti da aktivno radi na unapređenju ekonomskog ambijenta u Crnoj Gori. Naš fokus u narednom dvogodišnjem periodu biće širenje mreže članica, unapređenje poslovnog ambijenta kroz rad komiteta, kao i promovisanje koncepta društveno odgovornog poslovanja", navodi se u saopštenju AmCham Montenegro.

Američka privredna komora u Crnoj Gori počela je sa radom u novembru 2008. godine i, kao dio globalne mreže, ima cilj da bude jedan od vodećih promotera biznisa u Crnoj Gori. Američka privredna komora je posvećena unapređenju poslovnog ambijenta u Crnoj Gori u cilju privlačenja američkih i drugih stranih investicija.

Bonus video: