12. IZDANJE

MBA izdala publikaciju Biznis Direktorijum

Biznis Direktorijum publikacija je, kako se dodaje, za sve ovo vrijeme nailazila na izvanredan prijem i podršku, prije svega, članova MBA
0 komentar(a)
Biznis Direktorijum, Foto: MBA
Biznis Direktorijum, Foto: MBA
Ažurirano: 03.09.2015. 13:59h

Montenegro biznis alijansa (MBA) štampala je ove godine 12. put zaredom publikaciju Biznis Direktorijum u kojem predstavlja kompanije, odnosno članove te asocijacije.

MBA je, kako je saopšteno, prva i jedina organizacija u Crnoj Gori koja objavljuje ovakvu publikaciju.

Publikacija se ove godine, osim u štampanoj verziji, može pronaći i na web sajtu MBA.

"Cilj publikacije je da predstavi i promoviše članice Alijanse i pomogne razvoju njihovog poslovanja", navodi se u saopštenju MBA.

Publikacija se štampa na engleskom jeziku.

"Osim što se distribuira svim članovima MBA, ova publikacija se prosljeđuje i svim ambasadama u Crnoj Gori, ministarstvima, relevantnim institucijama, kao i van granica naše zemlje. Sve to predstavlja svojevrsnu promociju članova Alijanse i mogućnost uspostavljanja poslovnih veza i kontakata", kazali su iz MBA.

Biznis Direktorijum publikacija je, kako se dodaje, za sve ovo vrijeme nailazila na izvanredan prijem i podršku, prije svega, članova MBA.

"Ovo je samo jedna u nizu aktivnosti koje preduzima MBA sa ciljem da pomogne razvoju biznisa i privatnog sektora u Crnoj Gori", zaključuje se u saopštenju.