Tošković: Spriječiti ekonomsko-socijalno uništavanje radnika

On je naveo da Radnička partija jedini spas za narod vidi na protestima zakazanim za 27. septembar u Podgorici
1 komentar(a)
ekonomija, Foto: Shutterstock.com
ekonomija, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 01.09.2015. 10:02h

Radnička partija pozvala je sve u Crnoj Gori i evropske institucije da pomognu da se, kako su naveli, spriječi mračni naum i postupci Vladinih resora koji hoće ekonomsko-socijalno da unište radnike i građane.

Predsjednik podgoričkog Opštinskog odbora Radničke partije, Radovan Tošković, kazao je da su ekonomsko-socijalnu propast radnika i građana prouzrokovala sva dosadašnja privredna dešavanja u Crnoj Gori sadržana kroz proces privatizacije koji se još sprovodi.

"To je scenario pete kolone koja je na vlasti u Crnoj Gori i koja svojim činjenjem pokazuje da ima zadatak da uništi sopstveni narod i državu za rad ličnih bogaćenja uskih krugova vlasti", naveo je Tošković u saopštenju.

Vlast je, kako tvrdi, zarobila državu, narod i institucije sistema i stvorila socijalnu i ekonomsku pustoš građana i divljanje u bogatstvu i moći uskih krugova bogataša i moćnika koji čine petu kolonu.

"Vlada svojim činjenjem sebe razotkriva da crnogorske građane ne doživljava kao građane ove države i sve to pokazuje tužnu sliku Crne Gore", rekao je Tošković.

On je naveo da Radnička partija jedini spas za narod vidi na protestima zakazanim za 27. septembar u Podgorici.

Bonus video: