10.000-ti CKB GO klijent!

CKB GO servis je dio paketa bankarskih usluga koje klijenti koriste, a nezavisno od paketa za koji se odluče, svi klijenti imaju mogućnost promo perioda od 2 mjeseca, u kojem mogu besplatno da koriste CKB GO
277 pregleda 0 komentar(a)
CKB GO, Foto: CKB
CKB GO, Foto: CKB
Ažurirano: 15.11.2018. 12:21h

Za CKB GO servis, danas je aplicirao Vladimir Koprivica iz Podgorice koji je postao 10.000-ti klijent CKB GO internet i mobilnog bankarstva CKB-a. Njega su na šalteru Crnogorske komercijalne banke, u poslovnici "Moskovska" dočekali Maja Vukčević, direktorka CEO kabineta i direkcije ljudskih resursa i Luka Uskoković, rukovodilac Odjeljenja za marketing i izvještavanje i predstavnici CKB-a.

Vladimiru je uručen i vrijedan poklon – smart watch, posljednje generacije.

"Ovo je za mene veliko izneneđanje i zaista lijep osjećaj. Nedavno sam otvorio račun u CKB-u, aplicirao za kartice kao i za CKB GO servis. Odmah prilikom preuzimanja aplikacije počeo sam da je koristim i veoma sam zadovoljan jednostavnošću i lakoćom servisa, kao i dizajnom. Ovo je zaista servis nove generacije bankarstva. S obzirom da sam nedavno počeo da radim, CKB GO servis će mi mnogo pomoći u brzini upravljanja ličnim finansijama", rekao je Vladimir Koprivica.

"Imamo zaista impresivane rezultate u prodaji CKB GO za samo osam i po mjeseci od kada smo lanisrali servis internet i mobilnog bankarstva. Vrlo smo zadovoljni korišćenjem CKB GO servisa kojeg klijenti prepoznaju kao jednostavnu online i mobile platformu CKB-a, putem koje odmah sve transakcije obavljaju računarom ili mobilnim telefonom, kreiraju ugovore za štednju, mijenjaju statuse svih kartica, podešavaju limite za trgovinu, jednostavno imaju gotovo sve funkcionalnosti koje su dostupne i na šalteru. Ono na šta smo vrlo ponosni i što pravi razliku u odnosu na slična rješenja jeste mogućnost upravljanja ličnim finansijama i potrošnjom.", izjavio je Luka Uskoković, rukovodilac Odjeljenja za marketing i izvještavanje.

CKB kontinuirano ulaže napore na edukaciji klijenata, prezentirajući im prednosti i sigurnost korišćenja CKB GO servisa, a omogućila je i do 20% jeftinije transakcije u odnosu na one koje obavljaju na šalteru. CKB GO servis je dio paketa bankarskih usluga koje klijenti koriste, a nezavisno od paketa za koji se odluče, svi klijenti imaju mogućnost promo perioda od 2 mjeseca, u kojem mogu besplatno da koriste CKB GO.

(PROMO)