Lovćen banka daruje bebe rođene 25. avgusta

Iz banke je saopšteno da je period od prethodnih godinu protekao u dinamičnom razvoju i širenju mreže filijala u Podgorici, Baru, Kotoru, Cetinju, Nikšiću, Budvi i Herceg Novom
150 pregleda 1 komentar(a)
Lovćen Banka, Foto: Screenshot (YouTube)
Lovćen Banka, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 25.08.2015. 14:34h

Lovćen banka obilježila je prvu godinu rada, koju je, kako su saopštili njeni predstavnici, označilo širenje mreže filijala i uvođenje novih proizvoda.

Iz banke je saopšteno da je period od prethodnih godinu protekao u dinamičnom razvoju i otvaranju filijala u Podgorici, Baru, Kotoru, Cetinju, Nikšiću, Budvi i Herceg Novom.

"Pored konkurentnih kreditnih proizvoda za privredu i građane u Lovćen banci su aktivirane i druge usluge, između kojih izdvajamo uslugu e-bankinga za građane i MasterCard platne kartice sa PayPass beskontaktnom platnom tehnologijom. Posebnu povoljnost predstavlja besplatno podizanje gotovine sa bankomata Lovćen banke, za sve vlasnike MasterCard Debit kartice Lovćen banke", navodi se u saopštenju.

Godišnjica je obilježena organizovanjem društveno odgovornih akcija. Zaposleni Lovćen banke su u ponedjeljak sproveli akciju doniranja krvi u Zavodu za transfuziju krvi Podgorica.

"Pored toga donijeli smo odluku da svim novorođenim bebama na današnji dan u porodilištu Kliničkog centra Podgorica, otvorimo tekući račun u Banci i uplatimo sredstva u iznosu od 100 EUR po novorođenčetu", kazali su iz Lovćen banke.

U Banci su istakli da društveno odgovorno poslovanje zauzima značajno mjesto u njenom kodeksu poslovnog ponašanja, tako da tome posvećuju pažnju kako akcionari, tako uprava i zaposleni u banci.

"Dosljedni smo u poštovanju zakonske regulative, ljudskih i radnih prava, profesionalnog i fer ponašanja na tržištu, poštovanju konkurencije, visokih standarda zaštite okoline i odgovornom odnosu prema lokalnoj zajednici i društvu u cjelini putem podrške projekata od značaja za lokalnu zajednicu, sponzorstava i i donacija kulturnih, sportskih, humanitarnih i drugih akcija, projekata i pojedinaca", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: