Batrićević: Zemljište u Ulcinju ponuditi na dugoročni zakup

Batrićević je dodao da bi prodajna cijena tog zemljišta, sa kojeg je nedavno uklonjen objekat marketa Roda, trebalo da iznosi oko milion eura, a polovina od prodajne cijene slila bi se u državni budžet za izmirenje troškova Opštine Ulcinj
191 pregleda 7 komentar(a)
Nikola Batrićević, Foto: Pozitivna Crna Gora
Nikola Batrićević, Foto: Pozitivna Crna Gora
Ažurirano: 24.08.2015. 09:46h

Pozitivna Crna Gora pozvala je čelnike ulcinjske Opštine i Vlade da ni po koju cijenu ne prodaju zemljište koje pripada građanima Ulcinja, već da ga uz bolje rješenje ponude investitoru na dugoročni zakup.

Potpredsjednik ulcinjskog Opštinskog odbora Pozitivne, Nikola Batrićević, smatra da bi od toga svi imali koristi grad, građani i država.

“Opština Ulcinj zatražila je dopisom od Vlade saglasnost za prodaju zemljišta od 400 metara kvadratnih u samom srcu Male Plaže, čime nastavlja lošu praksu rasprodaje imovine svojih građana”, naveo je Batrićević u saopštenju.

On je dodao da bi prodajna cijena tog zemljišta, sa kojeg je nedavno uklonjen objekat marketa Roda, trebalo da iznosi oko milion eura, a polovina od prodajne cijene slila bi se u državni budžet za izmirenje troškova Opštine Ulcinj.

Bonus video: