Vijesti.me PROMO

Preuzmite besplatnu E-knjigu: Kako zaraditi na svjetskoj berzi

Ono što je takođe interesantno i što doprinosi popularnosti ovog načina zarađivanja novca, je taj što svjetskoj berzi pristupate i na njoj trgujete preko interneta, putem vašeg desktop, laptop ili smart uređaja poput telefona ili tableta, bilo gdje da se nalazite, 24 sata dnevno, pet dana u sedmici
0 komentar(a)
FXlider, knjiga
FXlider, knjiga
Ažurirano: 12.08.2015. 09:08h

Trgovanje na svjetskoj berzi može biti izuzetno profitabilno ukoliko znate kako da pravilno iskoristite prilike koje vam ovo tržište svakodnevno pruža.

S obzirom da na svjetskoj berzi možete trgovati sa preko 150 proizvoda, uključujući valute, zlato, naftu, robe, akcije i indekse, uz jedinstvenu mogućnost zarade i kada cijene rastu ali i kada cijene padaju, ovo tržište je za kratko vrijeme postalo apsolutni hit u svijetu među investitorima, a taj trend se polako prenosi i kod nas.

Ono što je takođe interesantno i što doprinosi popularnosti ovog načina zarađivanja novca, je taj što svjetskoj berzi pristupate i na njoj trgujete preko interneta, putem vašeg desktop, laptop ili smart uređaja poput telefona ili tableta, bilo gdje da se nalazite, 24 sata dnevno, pet dana u sedmici.

Preuzmite besplatnu e-knjigu i saznajte kako da se uključite i iskotristite svakodnevne prilike za zaradu koje vam pruža svjetska berza.

Preuzmite BESPLATNU E-KNJIGU ovdje.

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Upozorenje o riziku i odricanje od odgovornosti:

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na finansijski leveridž i nose visok nivo rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo da postanu nepovoljne za Vas. Gubici mogu da premaše Vaše depozite i od Vas bi se moglo zahtijevati da izvršite dodatne uplate. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i zbog toga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i nezavisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, traženje niti transakciju u pogledu bilo kog finansijskog instrumenta. FXLider ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu da proisteknu. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Sljedstveno tome, svako lice koje postupi prema njima, čini to u potpunosti na sopstveni rizik.

Stavovi izraženi u tekstu ne odražavaju stavove redakcije "Vijesti".