PLAĆENI SADRŽAJ

Na uloženih 250 dolara zaradio više od 1.000 dolara trgujući na berzi od svoje kuće

Svim čitaocima Vijesti, koji žele da se oprobaju u trgovanju na svjetskoj berzi, FXLider daje 50€ namijenjenih za trgovanje na jedinoj berzi na kojoj možete zaraditi i kada cijene rastu ali i kada cijene padaju
0 komentar(a)
Nemanja Ćiraković, Foto: FXlider
Nemanja Ćiraković, Foto: FXlider
Ažurirano: 04.08.2015. 06:39h

Nemanja Ćiraković, Menadžer prodaje iz Uba, pored posla kojim se bavi, trguje i na svjetskoj berzi preko interneta sa svog laptopa i mobilnog telefona, što mu obezbjeđuje konstantan mjesečni prihod.

"Za trgovanje na svjetskoj berzi sam se zainteresovao još u studentskim danima kada sam i otvorio svoj prvi demo račun i počeo da čitam i učim o tome. Ove godine sam otvorio realan račun u FXLider-u. Za početak sam uložio 250 dolara i za 4 mjeseca sam zaradio 1.100 dolara. Sav svoj ulog sam podigao i sada trgujem isključivo novcem koji sam zaradio", kaže Ćiraković.

Na pitanje koji je recept za uspjeh u trgovanju na svjetskoj berzi, Ćiraković kaže::

"U trgovanju na svjetskoj berzi najbitinije je imati discipliu, jasan plan i strategiju trgovanja koje ćete se pridržavati.Od mog eksperta iz FXLider-a dobijam informacije o bitnim vijestima za svaki dan i na osnovu tih vijesti planiram svoje trgovanje".

Svim čitaocima Vijesti, koji žele da se oprobaju u trgovanju na svjetskoj berzi, FXLider daje 50€ namijenjenih za trgovanje na jedinoj berzi na kojoj možete zaraditi i kada cijene rastu ali i kada cijene padaju.

Prijavite se ovdje i uzmite 50€ za trgovanje

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Upozorenje o riziku i odricanje od odgovornosti

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na finansijski leveridž i nose visok nivo rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo da postanu nepovoljne za Vas. Gubici mogu da premaše Vaše depozite i od Vas bi se moglo zahtijevati da izvršite dodatne uplate. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i zbog toga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i nezavisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, traženje niti transakciju u pogledu bilo kog finansijskog instrumenta. FXLider ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu da proisteknu. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Sledstveno tome, svako lice koje postupi prema njima, čini to u potpunosti na sopstveni rizik.

Stavovi izraženi u tekstu ne odražavaju stavove redakcije "Vijesti".