Societe Generale banka najbolja u Crnoj Gori

„Snaga uspjeha naše banke leži u ljudima koji rade za nju, koji svakodnevno osluškuju potrebe klijenta, nude potrebna rješenja i kontinuirano se zalažu za poboljšanje proizvoda i kvaliteta usluga. Klijenti nam taj trud vraćaju svojom lojalnošću“, rekao je Hiršl na svečanoj dodjeli nagrada
4 komentar(a)
Societe Generale, Foto: Shutterstock
Societe Generale, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 10.07.2015. 09:13h

Internacionalni magazin Euromoney proglasio je Societe Generale banku Montenegro najboljom u Crnoj Gori i dodijelio joj Nagradu za izuzetnost za ovu godinu.

Iz banke je saopšteno da je priznanje uručeno njenom glavnom izvršnom direktoru, Miroslavu Hiršlu i zamjeniku glavnog izvršnog direktora, Francu De Giorgio-u, na svečanoj ceremoniji u Londonu.

"Magazin Euromoney je prepoznat kao izvor informacija o svjetskom tržištu, koji analizira i nagrađuje rad najboljih banaka u gotovo 100 zemalja u svijetu, a sama nagrada pokriva oko 20 kategorija bankarskih poslova", navodi se u saopštenju.

Iz banke je saopšteno da nakon 24 godina postojanja, Euromoney nagrada za izuzetnost je nagrada koja ima najveće poštovanje u svijetu finansijskih usluga. Ona odaje priznanje instituciji koja je svojim klijentima pružila najveći nivo usluga, inovativnosti i ekspertize. Nagrada prepoznaje institucije i individualce koji su se pokazali kao lideri, inovatori i pokretačka snaga na svom tržištu.

Hiršl je kazao da kada se primi nagrada od Euromoney-a, svjetski priznatog finansijskog magazina, onda se zna da je Societe Generale banka Montenegro prepoznata kao banka sa konkurentskom prednošću na tržištu i siguran oslonac za klijente i partnere.

„Snaga uspjeha naše banke leži u ljudima koji rade za nju, koji svakodnevno osluškuju potrebe klijenta, nude potrebna rješenja i kontinuirano se zalažu za poboljšanje proizvoda i kvaliteta usluga. Klijenti nam taj trud vraćaju svojom lojalnošću. Nadam se da će ova nagrada biti samo podstrek za dalje učvršćivanje te veze“, rekao je Hiršl na svečanoj dodjeli nagrada.

Na pozitivno iskustvo klijenata sa bankom, kako je saopšteno, ukazuje i povećan broj klijenata u svim segmentima poslovanja, pogotovo snažan porast broja preduzeća. Imajući u vidu dugoročni rast, banka je najviše investirala u ljudske resurse, efikasnost poslovanja i tehnološke novine. Uvođenjem inovativnih servisa, banka je nastojala da zadovolji svakodnevne potrebe građana.

„Euromoney nagrada je nastavak uspjeha ostvarenog tokom posljednjih godina napredovanja i napornog rada banke. Ovaj uspjeh je takođe nagrađen i prepoznat internacionalnim i nacionalnim nagradama, među kojima su dva proglašenja časopisa The Banker, u izdanju Financial Times Group-e u Londonu, za Banku godine u Crnoj Gori, 2012. i prošle godine, kao i Nagrada za izuzetnost 2012. godine koju dodjeljuje ugledni finansijski magazin Euromoney“, precizira se u saopštenju.

Uprava Agencije za izbor najboljeg menadžera i kompaniju BiH, jugoistočne i srednje Evrope proglasila je Societe Generale banku Montenegro, u julu, 2013. godine, za najuspješniju banku u regiji.

„Sve nagrade su ishod misije banke da bude izabrana zbog posvećenosti njenih timova, posebnog odnosa prema svojim klijentima i visokog kvaliteta proizvoda i usluga“, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: