TO Tivat se predstavila na izložbi Expo 2015 u Milanu

Pohvale i komplimente za uspješan nastup Tivćani su dobili od generalnog komesara Crne Gore na Expo-u Ivana Saveljića kao i predstavnika Ministarstva turizma Ivane Bulatović
0 komentar(a)
TO Tivat, Expo Milano, Foto: TO Tivat
TO Tivat, Expo Milano, Foto: TO Tivat
Ažurirano: 02.07.2015. 12:58h

Na najposjećenijoj svjetskoj izložbi "Expo 2015" koja se održava u Milanu i gdje Crna Gora nastupa pod motom "Mala zemlja velikih mogućnosti" predstavila se juče i Turistička Organizacija Opštine Tivat ispred crnogorskog paviljona u okviru Bio-mediteranskog klastera.

"Kako je prioritetni element ovogodišnjeg predstavljanja na Expo-u zdrava hrana , TO Tivat se predstavio sa manifestacijom "Pjat od žućenice" i "Ljeto dobrog ukusa" putem web prezentacije kojom je predstavljeno bogatsvo tradicionalne primorske kuhinje, a za blog o gastro ponudi nagradu je na ovoj izložbi, u velikoj konkurenciji, dobio Mašo Čekić. Na ovaj način zaokružena je naša kompletna turistička i gastro ponuda. Prezentaciji su se odazvale zvanice i slučajni prolaznici i okupila je znatan broj posjetilaca i uz prigodne poklone i suvenire izazvala veliko interesovanje.“- saopšteno je juče iz TO Tivat.

Pohvale i komplimente za uspješan nastup Tivćani su dobili od generalnog komesara Crne Gore na Expo-u Ivana Saveljića kao i predstavnika Ministarstva turizma Ivane Bulatović.

Bonus video: