TO Ulcinj predstavila ponudu u Ljubljani, štand posjetio i Mugoša

Promocija je održana u lokalu AS, koji je u vlasništvu familije koja je iz Crne Gore i koja je organizovala manifestaciju
4 komentar(a)
Ulcinj, Foto: Samir Adrović
Ulcinj, Foto: Samir Adrović
Ažurirano: 18.06.2015. 16:04h

Turistička organizacija Ulcinja prvi put održala je prezentaciju ponude u Ljubljani u okviru Road Show kampanje koju organizuje NTO CG u saradnji sa lokalnim organizacijama Podgorice, Budve i Bara.

Promocija je održana u lokalu AS, koji je u vlasništvu familije koja je iz Crne Gore i koja je organizovala manifestaciju.

"Svi posjetioci na raspolaganju imali su raznovrstan propagandni materijal a najviše interesovanja bilo je za cijene smještaja i organizovanje zabavnih manifestacija tokom sezone. Posjetioci su mogli da probaju i tradicionalne specijalitete i vina iz Crne Gore a štand je posjetio i ambasador Crne Gore u Sloveniji, Miomir Mugoša", navodi se u saopštenju TO Ulcinja.

Ulcinjani očekuju da će predstojećem muzičkom spektaklu Sothern soul, koji će biti održan od 25. do 28. juna na Velikoj plaži, stići veliki broj gostiju iz Slovenije.

"Slovenci su nekada bili redovni gosti naše rivijere. Oni su i prvi koji su kod nas uzeli plaže za Wind i Kite Surf i preko tih atraktivnih sportova na najbolji način promovisali Ulcinj i njegov turizam u svijetu", piše u saopštenju.

Bonus video: