Lovćen banka otvorila filijalu u Nikšiću

Svjesni teške ekonomske situacije „Lovećen banka“ će omogućiti građanima niz povoljnosti
533 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 15.06.2015. 11:19h

„Lovćen banka“ otvorila je filijalu u Nikšiću, petu po redu, a za mjesec slijedi otvaranje filijala u Herceg Novom i Budvi. Do sada pomenuta banka je prisutna u Podgorici, Baru, Kotoru i Cetinju.

„Sigurni smo da će performanse i usluge banke biti u skladu sa rednim brojem pet, odnosno odlični. Želim da ona bude uspješna kako na zadovoljstvo radnika tako i njenih klijenata i građana Nikšića. Koliko je Lovćen banka i prije samog dolaska u Nikšić bila daleko od Nikšića najbolje govori činjenica da su mnogi Nikšićani već klijenti u dijelu kreditiranja preduzeća ili fizičkih lica“, kazao je Predrag Vušurović, direktor poslovne mreže „Lovćen banke“.

Prof.dr Vinko Nikić, izvršni direktor za komercijalne poslove „Lovćen banke“, kazao je da mu je zadovoljstvo što će biti prisutni u gradu crnogorske industrije i privrede, najvećoj opštini u bivšoj Jugoslaviji.

„Čast mi je što dolazimo u grad sa bogatom tradicijom. Osjećamo obavezu da Lovćen banka mora biti prisutna u ovom gradu i da pomogne ideje i projekte ovih ljudi. da oni zaista zažive u stvarnosti. Ovaj region ima potencijala, ovaj narod ima ideja, a Lovćen banka je banka koja zna prepoznati ideje malog i srednjeg biznisa, zna odgovoriti na pravi način“, kazao je Nikić.

Svjesni teške ekonomske situacije „Lovećen banka“ će, kazao je Nikić, omogućiti građanima niz povoljnosti, a sve u cilju da „zajedno poboljšaju sveukupni ekonomski ambijent“.

„Nadam se da ćete naići na banku koja ima razumijevanje i za privredu, i za građane i da ćemo zajedno sa vama doprinijeti da imamo ljepši i bogatiji standard, ljepše i bogatije društvo“, obećao je Nikić.

Otvaranju filijale u Nikšiću prisustvovali su predstavnici lokalne uprave, bankarskog sektora, privrednici.

Predsjednik Opštine Veselin Grbović kazao je da se nada da će „Lovćen banka“ sa povoljnim kamatnim stopama obradovati kako građane tako i privredne kolektive, kao i da očekuje dobru saradnju pomenute banke i lokalne uprave.

„Lovćen banka“ počela je sa radom 25. avgusta prošle godine.

Galerija

Bonus video: