Lovćen banka otvara filijalu na Cetinju

"Širenjem mreže svojih filijala, Lovćen banka nastavlja da stvara nove ekonomske šanse za crnogorska preduzeća i građane i time podržava razvoj zemlje"
1 komentar(a)
Lovćen banka, Foto: Vesko Belojević
Lovćen banka, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 18.05.2015. 12:47h

Lovćen banka danas će otvoriti filijalu na Cetinju, u Njegoševoj ulici.

"Građani Cetinja će, u moderno opremljenoj filijali Lovćen banke, sa posvećenim timom, brzo i lako dobiti proizvode i usluge koji su im potrebni", saopštili su predstavnici Lovćen banke.

To će, kako su dodali, biti četvrta filijala banke, koja je već prisutna u Podgorici, Baru i Kotoru, a uskoro se planira otvaranje novih u Budvi, Herceg Novom i Nikšiću.

"Širenjem mreže svojih filijala, Lovćen banka nastavlja da stvara nove ekonomske šanse za crnogorska preduzeća i građane i time podržava razvoj zemlje", kazali su iz banke.

Lovćen banku su, u avgustu prošle godine, osnovali crnogorski građani zajedno sa njemačkim državnim investiciono-razvojnim fondom DEG, jednim od najvećih finansijsko-razvojnih institucija u Evropi.

"Partnerstvo sa DEG-om, koji je dio KfW grupe, čini Lovćen banku jedinstvenom na crnogorskom tržištu, kao i sigurnom finansijskom institucijom za sve građane i preduzeća", navodi se u saopštenju.

Bonus video: