IMENOVANA OD STRANE IZVRŠNOG ODBORA

Kadić Bojanić na čelu Odbora poslovnih žena Asocijacije menadžera Crne Gore

Izvršna direktorica TV Vijesti je, kako se navodi, na čelo Odbora izabrana uvažavajući stručne kompetencije, profesionalni ugled, kao i doprinos radu AMM-a
160 pregleda 2 komentar(a)
Marijana Kadić Bojanić, Foto: Privatna arhiva
Marijana Kadić Bojanić, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 04.10.2018. 10:15h

Marijana Kadić Bojanić, izvršna direktorica Televizije Vijesti, izabrana je za predsjednicu Odbora poslovnih žena Asocijacije menadžera Crne Gore (AMM).

Kadić Bojanić, koja je i članica Izvršnog odbora AMM-a, na čelo Odbora je, kako se navodi, izabrana uvažavajući stručne kompetencije, profesionalni ugled, kao i doprinos radu Asocijacije menadžera Crne Gore.

Izvršni odbor je na svojoj 6. redovnoj sjednici donio odluku o formiranju Odbora za pitanja ženskog liderstva i poslovnih žena AMM-a polazeći od strateškog opredjeljenja AMM-a da posebnu pažnju posveti pitanju ženskog liderstva, otklanjanju prepreka afirmaciji žena kao lidera ali i boljeg opšteg organizovanja poslovnih žena u Crnoj Gori.

Cilj Odbora je promocija ženskog liderstva, poslovnih žena iz privatnog i javnog sektora, njihovih rezultata i uspjeha, ali i da podstakne sve one koje teže ka tome. 

Preporučujemo za Vas