Kadić Bojanić na čelu Odbora poslovnih žena Asocijacije menadžera Crne Gore

Izvršna direktorica TV Vijesti je, kako se navodi, na čelo Odbora izabrana uvažavajući stručne kompetencije, profesionalni ugled, kao i doprinos radu AMM-a
166 pregleda 2 komentar(a)
Marijana Kadić Bojanić, Foto: Privatna arhiva
Marijana Kadić Bojanić, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 04.10.2018. 10:15h

Marijana Kadić Bojanić, izvršna direktorica Televizije Vijesti, izabrana je za predsjednicu Odbora poslovnih žena Asocijacije menadžera Crne Gore (AMM).

Kadić Bojanić, koja je i članica Izvršnog odbora AMM-a, na čelo Odbora je, kako se navodi, izabrana uvažavajući stručne kompetencije, profesionalni ugled, kao i doprinos radu Asocijacije menadžera Crne Gore.

Izvršni odbor je na svojoj 6. redovnoj sjednici donio odluku o formiranju Odbora za pitanja ženskog liderstva i poslovnih žena AMM-a polazeći od strateškog opredjeljenja AMM-a da posebnu pažnju posveti pitanju ženskog liderstva, otklanjanju prepreka afirmaciji žena kao lidera ali i boljeg opšteg organizovanja poslovnih žena u Crnoj Gori.

Cilj Odbora je promocija ženskog liderstva, poslovnih žena iz privatnog i javnog sektora, njihovih rezultata i uspjeha, ali i da podstakne sve one koje teže ka tome.

Bonus video: