Nova filijala Komercijalne banke u Podgorici, uručene donacije i za dvije NVO

"Klijentima Banke će ubuduće na raspolaganju biti veći i ugodniji prostor, a samim tim i bolja usluga", kazali su u Banci, dodajući da će nastaviti da ulažu u infrastrukturu, te time opravdati slogan pod kojim posluju "Meni najbliža"
246 pregleda 1 komentar(a)
Komercijalna banka, Foto: Privatna arhiva
Komercijalna banka, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 15.05.2015. 15:10h

U Podgorici, na Bulevaru Sv. Petra Cetinjskog 74 danas je otvorena nova ekspozitura Komercijalne banke AD Budva.

"Klijentima Banke će ubuduće na raspolaganju biti veći i ugodniji prostor, a samim tim i bolja usluga", kazali su u Banci, dodajući da će nastaviti da ulažu u infrastrukturu, te time opravdati slogan pod kojim posluju "Meni najbliža".

Pored otvaranja nove filijale, Komercijalna banka Budva donirala je po 1.000 eura programima koji se bave inkluzijom lica sa invaliditetom i djece i omladine sa smetnjama u razvoju kroz sportske aktivnosti. Nevladinoj organizaciji "Specijalna Olimpijada" i Košarkaškom klubu osoba sa invaliditetom "Paramont".

Zvonko Peković, izvršni direktor za poslovanje sa stanovništvom i za operativne funkcije, rekao je da udruženja „Paramont“ i NVO „Specijalna Olimpijada“ zavređuju posebnu pažnju šire zajednice.

Peković je dodao da su značajno rastući trendovi ukazivali na potrebu banke za jačanjem kapaciteta u Podgorici, te dodao da se banka pojačala novim direktorom filijale Bojanom Filipovićem koji ima više od 10 godina bankarskog iskustva na menadžerskim pozicijama.

Bonus video: